سوالات کنکور 93 به فروش میرسد.... (مقاله اي جنجالي از علي سليماني)

درد و دلی رسد به گوش مسولین : ( روی سخن بنده با موسسات کنکور است ) 
به طور کلی ریشه پیشرفت و ترقی یک جامعه در توسعه فرهنگی و به کارگیری فنون صحیح تعلیم و تربیت نهفته است که بی شک نیل به این هدف مستلزم مدیریت صحیح مدیران و معلمان و بهره برداری از آموزه های ایشان توسط محصلین است. 
بالا بردن سطح دانش محصلین و متعاقبا حفظ دانسته های آنان یکی از مهم ترین وظایف مدیران - معلمان و مشاوران است . کسب دانش مستلزم صرف وقت و انرژی فراوانی است و به همت و تلاش زیادی نیاز دارد . 
اگر تعلیم و تربیت فقط به عنوان یک وظیفه انجام گیرید و یک محصل صرفا درصدد اخذ مدرک و یک معلم هم تنها در فکر امرار معاش باشد هیچ گرهی از مشکلات جاری ما باز نمی شود و دانش آموزها ی کشور عزیز ما در راه پر برکت کسب علم و دانش با مشکل مواجهه خواهند شد . 
تعلیم و تربیت امری حیاتی و معنویست و هر آن کس بتواند این موضوع را آموزش دهد پله های موفقیت اخلاقی و موفقیت معنوی را بالا میرود . 
تعلیم و تربیت و آموزش و کسب علم موضوعی مهم است که معصومین ( ع ) بارها و کرات به آن اشاره کرده اند . 
آنچه مدرسه می تواند و باید در زمره ی خود بشناسد ، این است كه قدرت تفكر شاگردان را تكامل بخشد. 
آری قدرت تفکر .... در اوایل تحصیل این شعر بسیار زیبا را چون گوشواره ای زیبا بر گوشمان آویختند که : 
نابرده رنج گنج میسر نمیشود ...... 
حال بعضی افراد و موسسات بدون در نظر گرفتن هدف مقدس تعلیم و تربیت و با انجام کاری غیر اخلاقی و البته به دروغ اقدام به فروش سوالات آزمون سراسری 93 کرده اند و در این بازار پر زرق و برق کنکور با زیبا جلوه نشان دادن محصولات خود مردم کوچه و بازار را فریب میدهند- از سوالات احتمالی کنکور گرفته تا روش های تست زنی و مهندسی معکوس . 
مگر سازمان سنجش آموزش کشور همه ساله اعلام نمی کند که سوالات آزمون های سراسری در قرنطینه بوده و هیچ گونه تقلبی در آزمون سراسری رخ نمیدهد ؟ پس اگر واقعا این موسسات راست میگویند - سوال بنده از سازمان سنجش آموزش کشور این است: شما که مسول برگزاری آزمون ها و ماراتن های علمی کشور عزیزمان ایران هستید چرا در امانت خیانت میکنید ؟ چرا خون هزاران شهید کشورمان را بر باد میدهید ؟ شهیدان ما از خون خود گذشتند تا امنیت در کشور ما باشد- تا در امانت خیانت نشود - تا بیگانگان در امور ما دخیل نباشد. تا... 
کسی که وظیفه ای بر عهده میگیرد در قبال آن مسول است . وظیفه ی معلمی تنها بر دوش انبیا خدا گذاشته شد تا گوش زدی باشد برای ما که : 
... هر کسی را نتوان گفت که صاحب نظر است ..... 
روی سخن با شما موسسات است. سازمان سنجش آموزش کشور به کار خود ایمان دارد پس شما چرا قصد فریب مردم را دارید ؟ 
مگر رهبر عزیز مان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (قدس سره ) این سخن را نفرمودند که : 
{{ معلم، امانت دار نسلی است که تمام مقدّرات یک کشور، به آن نسل سپرده می شود و تربیت شما باید همراه با تعلیم باشد }} 
پس چرا بر شغل شریف معلمی لکه ی ننگ میگذارید؟؟ چرا فکر کرده اید که با رنگ ننگ پاک می شود ؟؟ 
بیایم با این گل های باغ تعلیم و تربیت صادق باشیم نه آنکه تا پای صداقت به میان آیند صدا قطع شود ... 
اگر خود را در قبال مردم و تعلیم و تربیت دانش آموزان مسول میدانید پس چرا فریب و دغل بازی ؟؟؟ 
دانش آموزی دارم از زاهدان که برای خرید کتاب با هزار و اندی مشکل رو به رو است . چندی پیش با بغضی که گلوی کوچکش را خفه میکرد میگوید : (( آقای سلیمانی اگر همان کتابهایمان را بخوانیم قبول میشویم ؟؟)) چگونه دلتان می آید که با افکار و احساسات این عزیزان بازی و اعتماد آنها را زیر پا لگد کوب کوب میکنید؟ 
شما موسسات و معلم ها وظیفه ی سنگین رسالت آموزشی را بر عهده دارید. دانش آموز بعد از اولیا خود شما را الگو قرار میدهند پس چرا خیانت؟ چرا ندانم کاری ؟ شیطان در هر لباسی خود را نمایان میکند تا گناه را زیبا نشان دهد و بارها خود بنده را که نویسنده این مطلب انتقادی هستم فریب دهد . پس بیایم هوشیار باشیم و با این قشر پاک و معصوم صادق باشیم. 
مگر سازمان سنجش آموزش کشور نمیگوید که سوالات آزمون سراسری خارج از محدوده کتاب های درسی نیست ؟؟ مگر نمیگوید مهندسی معکوس معنا ندارد - پس چرا ما خودمان را فریب میدهیم ؟ 
شاید خیلی از افراد که این متن را میخوانند بگویند : 
عیب رندان مکن ای عابد پاکیزه سرشت *** که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت 
اما در پاسخ میگویم : (( تا کی سکوت ؟؟؟)) و......... 
انشالله که همه ما نسبت به اهداف پاک و مقدس نظام آموزشی درکی واقعی و روشن بینانه پیدا کنیم و اینطور نباشد که : 
گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله ماست *** آنچه البته به جایی نرسد فریاد است 
علی سلیمانی 23 فروردین ماه 93.
 



:: موضوعات مرتبط: خواندني ترين ها , ,
:: برچسب‌ها: كنكور , سوال , تست ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : پنج شنبه 28 فروردين 1393
من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان..

افسران - من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان...(پس زمینه)



:: موضوعات مرتبط: خواندني ترين ها , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 8 فروردين 1393
کاربرد روش هاي مطالعه در تک تک دروس

نكته 1- مهمترين مرجع سؤالات ، كتابهاي درسي مي باشند. مخصوصاً در سال هاي اخير كه سؤالات كنكور در تمامي دروس به سمت مفهومي شدن گام برداشته اند، لزوم توجه دقيق و مرجع قرار دادن كتابهاي درسي الزامي است . 

نكته 2- ضرايب دروس اختصاصي در موقع محاسبه جهت تعيين نمره ي تراز، به دليل اختصاصي بودن در يك ضريب 3 ضرب مي شود. يعني در گروه علوم رياضي ضريب درس رياضيات برابر 12 و ضريب فيزيك برابر 9 و ضريب شيمي برابر 6 است .   

نكته 3- در هنگام مطالعه دروس براي كنكور، ميزان مطالعه هر درس بايد با توجه به ضريب و نقشي كه در موفقيت شما در كنكور دارد تعيين شود. واضح است درسي كه ضريب 3 دارد داراي اهميت بيشتري از درس با ضريب 2 مي باشد. اما اين به منزله ي اين نمي باشد كه شما از دروس با ضرايب كمتر غافل شويد. مثلاً همانطور كه بعداً مي آيد درس عربي كه ضريب 2 دارد داراي انحراف معيار بالايي است يعني كسب يك درصد خوب مثلاً 70 درصد در اين درس به دليل آنكه اكثر دانش  آموزان درصد خوبي در اين درس كسب نمي كنند. امتياز بالاتري از نمره ي كسب شده را براي شما به همراه دارد. [به اين سؤال توجه كنيد: اگر شما در درسي كه همه ي افراد در آن درصد بالايي كسب مي كنند يك درصد خوب كسب كنيد مؤثرتر است يا در درسي كه اكثر دانش  آموزان در آن درصد خوبي نداشته اند؟]

نكته 4- موفقيت در كنكور يعني پيشرفت در تمامي دروس نه يك يا چند درس . پس هيچ درسي را به دليل سخت بودن يا اهميت كم داشتن در كنكور و يا به هر دليل ديگر رها نكنيد. 

نكته 5- بهترين كتابهاي تستي ، تست هاي طبقه بندي شده آزمون هاي سراسري و دانشگاه آزاد اسلامي مي باشد كه در هنگام و بعد از مطالعه و همچنين به صورت مجموعه اي [اين تست ها تفكيك شده نيست و مربوط به آزمون يك سال است] براي جمع بندي نهايي از يك ماه و نيم مانده به كنكور مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. 

خيلي از دانش  آموزان مي پرسند كه از چه كتابهاي تستي استفاده كنيم؟ در پاسخ بايد گفت كه بهترين كتاب تست ، كتابي است كه در آن تست هاي استاندارد آمده باشد و استاندارد شده ترين تست ها مربوط به تست هاي آزمون سراسري و پس از آن آزمون دانشگاه آزاد اسلامي مي باشد. بنابراين، در مرحله ي اوّل اين تست ها را بررسي كنيد و اگر فرصت داشتيد، به سراغ تست هاي تأليفي برويد، زيرا همان طور كه بيان شد، تست هاي آزمون سراسري و دانشگاه آزاد، استاندارد هستند و (به طور کلي) معمولاً نماينده تعداد تست هاي بي شماري هستند كه در مخزن سؤالات وجود دارند.

ادامه ي مبحث را در ادامه ي مطلب مطالعه كنيد.



:: موضوعات مرتبط: خواندني ترين ها , ,
:: برچسب‌ها: كنكور , تست , مدرسه , دروس , عمومي , اختصاصي ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 8 فروردين 1393
تکنیک‌های تست‌زنی در کنکور

افراد بسیاری در امتحاناتی چون کنکور شرکت میکنند اما قبول نمیشوند. در مواردی علل عدم قبولی آنها به مسائلی غیر از عدم مطالعه یا مطالعهی ناکافی مربوط میشود. آنها در واقع شیوههای پاسخ دادن به سوالات چهار گزینهای را نمیدانند و این مهارتی است که با کمی تکرار و تمرین بهدست میآید. با این شیوهها شما میتوانید درصد پاسخهای درستی را که به سوالات میدهید افزایش دهید و احتمال قبولی خود را بالا ببرید. این نکات را به ذهن بسپارید و حتماً تمرین کنید.

بررسی اجمالی از سوالها داشته باشید.

سوالها را بهطور اجمالی بررسی کنید. راهنماییها را به دقت بخوانید و متوجه تعداد و نوع سوالها باشید و وقت خود را بر طبق ارزش سوالها زمانبندی کنید.  این بررسی اجمالی کمک زیادی میتواند به شما داشته باشد و از احتمال بروز اشتباه در درک سوالات جلوگیری نماید. همچنین گام اساسی، برای شروع کار تست زنی است.

 

ادامه ي مبحث را در ادامه ي مطلب مطالعه كنيد.



:: موضوعات مرتبط: خواندني ترين ها , ,
:: برچسب‌ها: كنكور , تست , مدرسه ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 8 فروردين 1393
تست زنی به شیوه‌ی زمان‌دار

مطالب و موضوعاتی شبیه جملات و عبارات روبرو فراوان از سوی داوطلبان و دانشآموزانی که خود را برای آزمون ســراسری آماده میکنند، شــنیده میشود. این گــروه از داوطلبان در سرگردانی نسبت به چرایی وقوع چنین اتفاقاتی به سر میبرند. تداوم این حیرت باعث خواهد شد تــا آرام آرام مسیری را که میپیمایند دچـــــار انحــراف شــده و طبیعتاً با تکــــرار کسب نتایج نامطـــلوب، استـــــرس و نگــــرانی، جایــگزین آرامــــشو اطمینانخاطر شـــود و کمکم با چیره شـــدن خسـتگی روحــی، ایــــن گروه از داوطلبان ترجیح دهنــد به یافتههای اندک خود قناعت کنند و نتیجهیچنین قناعتی هرگز موفقیت دلخواه در کنکور نخواهد بود.

بررسی کوتاه و ساده پیرامون عملکرد و برنامهيی روزانهيی این داوطلبان، واقعیت شگفتآوری را مشخص میکند. واقعیتی که ممکن است در نگاه اول بسیار ساده به نظر بیاید اما بدون شک، نکتهای بسیار عمیق و دقیق است. بررسیها نشان میدهد که این گروه از داوطلبان نسبت به زدن تست و استفاده از تست به عنوان تمرین، در فقر به سر میبرند. این گروه از داوطلبان مشکل رایجشان این است: همان پرسشهایی را که در جلسهی آزمون نتوانستهاند پاسخ دهند، در شرایط عادی پس از آزمون، به خوبی و به راحتی جواب میدهند.

 

به طور خلاصه و به صورت اشاره، چند نکته را پیرامون تستزنی تذکر داده و سپس به تشریح یکی از اقسام تست یعنی تستزماندار خواهیم پرداخت.

1 - بکوشید پس از انجام هر مطالعه، تعداد کمی تست بزنید. (توجه کنید تعداد کم. به طور مشخص 10 تا 15 عدد.) اینکار به شما کمک میکند تا با الگوی تستی همان مطلبی که مطالعه کردهاید، آشنا شوید. در این صورت ذهن شما نظم منطقی بیشتری پیدا خواهد کرد.

2 - هرگز به صورت انبوه تست نزنید. انبوه زدن تست، مضرات فراوانی دارد. از جملهی این مضرات میتوان به تلف کردن تست، اتلاف وقت، ایجاد خستگی روحی ناشی از عدم اعتماد بهنفس و ... اشاره کرد.

3 - اصولاً تستها را به صورت گزینشی (Random) بزنید. اینکار سبب میشود تا تمام موضوع و مبحث مورد مطالعهی شما تحت پوشش تست قرار بگیرد.

4 - حجم تست را کم انتخاب کنید ولی دفعات تکرار را بالا ببرید. بالا بردن دفعات تکرار سبب افزایش تمرین و طبیعتاً باعث ماندگاری بیشتر مطلب خواهد شد.

 

اکنون به سخن اصلی خود باز میگردیم.

اگر دلایل مرتبط با درست، غلط زدن تست را بررسی کنید، متوجه خواهید شد که بزرگترین عامل به اشتباه افتادن داوطلبان این است که میکوشند سرعت بیشتری به خرج دهند و صد البته که این سرعت باعث کاهش دقت خواهد شد. آیا واقعاً نمیتوان هم سرعت داشت و هم از دقت لازم و کافی بهرهمند بود؟

پاسخ این پرسش مثبت است. یعنی هم میتوان سرعت داشت و هم میتوان از دقت کافی برخوردار شد. مهمترین عامل در همگامی سرعت و دقت، زمان است. محوریت تلاش داوطلب پاسخگویی به تست است. تلفیق دو مقولهی زمان و تست، ما را به تست زماندار میرساند. یقیناً تسلط به مهارت استفادهی بهتر از وقت، جز با پاسخگویی به تست زماندار امکانپذیر نیست.

 

زدن تست زماندار فوایدی دارد که ابتدا به این فواید اشاره میکنیم و در ادامه به روش تست زماندار خواهیم پرداخت.

آ) بالا بردن سرعت:زمان گرفتن در هنگام تست باعث میشود تا در هر نوبت، تلاش کنید تا میزان وقت صرف شده را به زمان استاندارد نزدیک کنید. این تلاش دائمی باعث بالا رفتن مدوام سرعت، تا رسیدن به زمان دلخواه میشود.

مثال:بازیکن فوتبال مطابق با روشهای حرفهای باید بتواند طول زمین فوتبال (100 تا 110 متر) را در 10 ثانیه بدود. طبیعی است بازیکنی که هنوز مراحل مقدماتی را طی میکند، توان پیمودن مسافت در چنین زمانی را ندارد. او ابتدا این فاصله را در 20 ثانیه طی میکند که حتماً رکورد ضعیفی است.اما او در مراحل تمرین هر بار طول زمین را می پیماید، وقت میگیرد و آن قدر تلاش میکند تا سرعت رکورد خود را افزایش دهد و به رکورد معمول دست پیدا کند.

توضیح:شما پس از انجام مراحل ابتدایی مطالعه، 10 تست ریاضی را در 40 دقیقه حل میکنید؛ یعنی 4 دقیقه برای هر تست. در حالی که زمان استاندارد برای پاسخگویی به هر تست ریاضی 90 ثانیه است. به عبارت سادهتر، زمان لازم برای پاسخگویی به این 10 پرسش فقط 15 دقیقه است. وقتی تست زماندار میزنید، میکوشید ابتدا 10 تست را در 35 دقیقه، سپس 30 دقیقه و آنگاه 25 دقیقه انجام دهید و این زمانگیری را تا رسیدن به زمان مورد نظر ادامه میدهید. اصرار بر وقت از یک سو و نیز تعدد دفعات تکرار و تمرین از سوی دیگر باعث افزایش سرعت شما خواهد شد.

 ب) بالا بردن قدرت تنظیم وقت: ممکن است شما داوطلبی باشید که بگویید «من تستهایم را در زمان مناسب میزنم و گاهی وقت هم اضافه میآورم. آیا باز هم باید تست زماندار بزنم؟» پاسخ این پرسش مثبت است. چرا؟ باز هم یک مثال و دوباره توضیح.

مثال:بازیکن فوتبال کافی نیست که فقط بتواند طول زمین را در 10 ثانیه طی کند، بلکه مهم این است که بتواند توپ را وارد دروازه کند و یا هم تیمیهای خود را صاحب موقعیت مطلوب کند. اگر سریع دویدن بازیکن منجر به از دست دادن تمرکز ذهنی و کم شدن وقت وی شود، به گونهای که نتواند از این دویدن نتیجهی مثبتی برای تیمش کسب کند، این سرعت هیچ فایدهای نخواهد داشت.

توضیـح:داوطلب آزمون سراسری ممکن است سرعت بالایی در پاسخگویی به پرسشها داشته باشد، اما مهم این است که این سرعت توأم با دقت باشد و نتیجتاً او تعداد پرسشهای غلط کمتری داشته باشد و یا اصلاً اشتباه نداشته باشد.

اکنون این واقعیت را بدانید که وقتی تست زماندار میزنید، در حقیقت مغز خود را آموزش میدهید که زمان مناسب برای وقتگذاری روی هر تست را به صورت طبیعی تشخیص دهد و نتیجتاً فعالیت علمی شما با دقت همراه شود که چنین حرکتی به نتیجهی مثبت خواهد رسید. یادتان باشد که بازیکن فوتبال هم در زمان دویدن، محاسبات فیزیکی سرعت و شتاب انجام نمیدهد؛ ولی تمرین مستمر و نیز وقتگیری پیگیر او عملاً ذهن او را برای انجام یک عمل صحیح تربیت میکند. برای مغز شما نیز تستزماندار این وظیفهی تربیتی را به عهده میگیرد.

زدن تست زماندار سبب میشود شما بتوانید در جلسهی آزمون وقت خود را تنظیم کنید. یعنی هم با سرعت و هم با دقت تست بزنید.

اکنون ببینیم برای زدن تست زماندار چه نکات و موضوعاتی را باید در نظر بگیریم:

1 - مبحث:پس از انجام مطالعه لازم است تعدادی تست بزنید. اما یادتان باشد که این تست، آموزشی است نه زماندار. یعنی قرار است با زدن آن فقط الگوهای تستی درس را بشناسید. زدن تست زماندار مربوط به مباحثی میشود که آنها را قبلاً مطالعه کردهاید و به مفاهیم آن تسلط نسبی دارید. پس به طور طبیعی، تست زماندار با فاصلهی چند روزه نسبت به مطالعه انجام میشود. خلاصه: مبحثی را تست میزنیم که قبلاً مطالعه کردهایم.

2 - فاصله:اگرچه فاصله را در قالب برنامهی 3 روز، یکهفته، 15 روز، یکماه و سهماه برای مرور و یادآوری پیشنهاد میکنند، اما برای تست و تکرار آن رعایت چنین فاصلهای الزامی نیست. کافی است در برنامهی هفتگی خود ساعاتی را به تست درسها اختصاص دهید و بکوشید تا در آن ساعت برای مباحثی که تا قبل از آن زمان مطالعه کردهاید و تست آموزشی زدهاید، تست زماندار بزنید. در شرایط عادی این فاصله حدوداً 3 روز یکبار تکرار میشود.

 3 - زمان: برای زدن تست زماندار، زمان و ساعتی خاص لازم نیست تعیین شود اما اختصاص سـاعات آغازین روز از جهـــت همسانسازی با شرایط زمانی آزمون سراسری، مناسبتر به نظر میرسد. لیکن میتوان تست زماندار هر درس را با رعایت دروس تحلیلی و خواندنی، در فاصلهی دو وقت مطالعاتی قرار داد.

4 - وقت:یادتان باشد که در شرایط آزمونی، علاوه بر وقت که عامل بسیار مهمی است، اضطراب ناشی از آزمون نیز عامل پرفشاری است که شما و نتیجهی کارتان را تحت تأثیر قرار میدهد. به صورت طبیعی این اضطراب در شرایط غیرآزمونی وجود ندارد. میتوانید وقت مناسب برای پاسخگویی به تستهای انتخابیتان را قدری کمتر بگیرید که این وقت، تداعی کنندهی شرایط اضطراب آزمون باشد.

 5 - تعداد تست:مناسبترین کار این است که تست زماندار را به تعداد استاندارد آزمون سراسری انتخاب کنید. به این معنی که تست درسی مانند ادبیات را 25 تایی و تست درسی مانند شیمی را 35 تایی در نظر بگیرید. اینکار به شما کمک میکند تا با عدد تست در آزمون سراسری، همسازی بیشتری پیدا کنید.

6 - تعداد دروس:اگرچه ممکن است تصور شما این باشد که درس به درس تستزماندار خواهیم زد، اما چون در آزمون سراسری باید پاسخگویی دروس را به صورت آمیخته و در کنار هم انجام دهید، مناسب است بکوشید تستهای زماندارتان را هم چند درسه بزنید. هر چه تعداد درسهای برنامهی تست زماندارتان با تعداد درسهای آزمون سراسری نزديکتر باشد، همسانسازی بهتری انجام دادهاید.

 7 - منبع: ساختن تستهای همسنگ آزمون سراسری اگر نگوییم کاری محال، لااقل کار بسیار دشواری است. نسبت به اغلب تستهای تألیفی موجود در بازار، تردید جدی از جهت هموزنی و تشابه با آزمون سراسری وجود دارد. بنابراین توصیه میکنیم به عنوان منبع از همان تستهای آزمون سراسری و آزاد بهره بگیرید. البته میتوانید تعدادی از تستهای تألیفی را نیز در خلال تستهای سراسری و آزادتان قرار دهید. پرداختن به اینگونه تستها کمک میکند تا با الگوهای تستی بیشتری آشنا شوید.

 8 - روش: از آن جهت که در کتابهای تست و کمکآموزشی معمولاً تستها را به موضوعی مرتب میکنند، زدن تست به صورت مرتب (1، 2، 3، 4 و...) شیوهی قابل قبولی نیست. زیرا در این روش ذهن شما مطابق ترتیب و دستهبندی تستها پیش میرود و تقریباً امکان تلاش ذهنی به پایینترین میزان میرسد. اما پاسخگویی به تست به شیوهی گزینشی (Random) از آن جهت که ذهن را به خلاقیت و تلاش درونی بیشتر وا میدارد، روش بسیار مناسبی است.

برای عمل کردن به این شیوه میتوانید تستها را مضربی (2، 4، 6 و ... یا 1، 3، 6 و ... یا 4، 8، 12 و ... یا 5، 10، 15 و ... یا هر مضربی دیگر) انتخاب کرد.

همچنین میتوانید تستهای مورد نظرتان را از روی پاسخنامه و کاملاً به صورت پراکنده انتخاب کنید. در این روش کافی است متناسب با تعداد تستهای هر مبحث، در ابتدای آن پاسخنامهای را متصل کنید و در هر بار تستزنی به جای مراجعه به تستها، ابتدا شمارههای تست را از روی پاسخنامه گزینش کرده و سپس به تستها مراجعه کنید. در این روش ذهن شما به خلاقیت و تکاپوی بیشتری وادار خواهد شد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر رجوع کنید به :

http://www.gozine2.ir/modules



:: موضوعات مرتبط: خواندني ترين ها , ,
:: برچسب‌ها: كنكور , تست ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 8 فروردين 1393
تا پایان دوره اشتراکتان ترافیک اینترنت داشته باشيد + دانلود
NetTraffic امروزه با محدودیتی که بعضی از ISP ها برای مشترکین Adsl و وایمکس در نظر می گیرند، نرم افزاری مانند NetTraffic برای مشترکین اینترنت یک نرم افزار ضروری است. با استفاده از این نرم افزار می توانید از میزان ترافیک مصرفی اینترنت خود مطلع شوید و به مدیریت آن بپردازید.

 

همچنین این نرم افزار می تواند ترافیک مصرفی شما را بر اساس زمان با نمودارهای گرافیکی زیبایی نشان دهد. پیشنهاد می کنیم این نرم افزار را دانلود کنید، چون با استفاده از آن مطمئنا تا پایان دوره ی اشتراکتان ترافیک اینترنت خواهید داشت .
 
 
 قابلیت های نرم افزار NetTraffic :
 
قابلیت نشان دادن ترافیک مصرفی در یک بازه زمانی (ماه، سال و ... )
نشان دادن ترافیک ارسالی و دریافتی بصورت جدا و باهم
سازگار با نسخه های مختلف ویندوز
 


:: موضوعات مرتبط: رايانه , دانلودنرم افزار , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393
شیطان به رسول خدا ص گفت

افسران - با سلام



:: موضوعات مرتبط: مذهبي , خواندني ترين ها , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : چهار شنبه 6 فروردين 1393
کاربردی‌ترین نرم افزارها برای آخر هفته + دانلود
برای رایانه و اندروید؛

"كتاب الكترونيک" خوان ها كليک كنند + دانلود نرم افزار

امروزه بیشتر مقالات و کتاب‌های الکترونیک از فرمت رایج PDF استفاده می‌کنند. برای مطالعه کتاب‌های الکترونیک نرم افزارهای متعددی وجود دارد اما نرم افزار Foxit Reader برای رایانه و Foxit Mobile برای گوشی‌ها و تبلت‌های اندرویدی امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید فایل موردنظرتان را باز کرده، مشاهده و ویرایش کنید. این برنامه امکاناتی همچون زوم بر روی نوشته ها، جستجوی کلمات خاص، گرفتن پرینت از متن، تنظیمات مربوط به نمایش و... را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

 

 

 

  برای ادامه مطلب و دانلود اینجا کلیک کنید

 

براي مشاهده ي ادامه ي فايل ها به ادامه ي مطلب مراجعه كنيد.



:: موضوعات مرتبط: رايانه , دانلودنرم افزار , خواندني ترين ها , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
:: ادامه مطلب
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393
دست خدا بر سرماست خامنه ای رهبر ماست...

افسران - دست خدا بر سرماست خامنه ای رهبر ماست...


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393
سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی مبارک

افسران - سال  اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی مبارک


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393
حسین فهمیده نسل چهارم

افسران - حسین فهمیده نسل چهارم


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393
هفت سین فاطمی

افسران - هفت سین فاطمی



:: برچسب‌ها: هفت سين , فاطميه , سال نو ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : Ho3einAfshari AND JavadKarimi
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393