در ورزش زیبا و پرطرفدار فوتبال گاهی لحظات زشت و مشمئز کننده ای رقم می خورد که تا ابد در ذهن هواداران خواهد ماند؛ بسیاری از این حرکات و لحظات شرم آور در معتبرترین آوردگاه فوتبال یعنی جام جهانی فوتبال رقم خورده و موجب تاسف هواداران شده است. احتمال تبانی در فوتبال یک امر همیشگی بوده و در جام جهانی نیز این احتمال خصوصاً در آخرین مسابقات مرحله گروهی زیاد است به طوری که پیش از مسابقات برخی از تیمها با توجه به قدرت تیمی آنها از قبل حذف شده محسوب می شوند و بازیکنان همین تیم ها هم بیشتر از دیگران در معرض دریافت رشوه قرار دارند و فیفا بارها نگرانی خود را از این بابت اعلام کرده است، البته این امر پس از همزمان شدن بازی های آخر مرحله گروهی بسیار کم شده و کمتر شاهد اعتراض تیمی بوده ایم.
صحنه ای از دیدار تیم های آلمان غربی و اتریش در جام جهانی 1982 اسپانیا
به نظر می رسد هیچ بازی در تاریخ جام جهانی مشمئز کننده تر از دیدار آلمان و اتریش در جام جهانی 1982 نبوده است. برد 1-0 آلمان دو همسایه را به مرحله بعد می رساند و الجزایر حذف می شد، آلمان طی ده دقیقه به گل اول خود رسید و پس از آن هر دو تیم بازی را با پیاده روی ادامه دادند.
اعتراض تماشاگران الجزایری به تبانی تیم های آلمان غربی و اتریش در جام جهانی 1982 اسپانیا
هواداران حاضر در ورزشگاه اعتراض خود را با هو کردن بازیکنان و نشان دادن پول نشان دادند و حتی یک هوادار آلمانی پرچم کشور خودش را آتش زد. بازی به پایان رسید و اعتراض الجزایر به تبانی صورت گرفته رد شد. از آن سال به بعد بازی آخر مرحله گروهی همزمان برگزار شد.
براي ديدن ادامه ي مقاله به ادامه ي مطلب مراجعه شود.
بحث در مورد کیفیت توپهای لیگ برتر فقط مربوط به امسال نیست. سال گذشته، زمانی که چند دروازهبان گلهای بدی خوردند و مقصر شناخته شدند، در مورد کیفیت توپهای آلاشپورت مصاحبه کردند و گفتند که این توپها کیفیت خوبی ندارند و باعث میشوند آنها گل بخورند! پس از آن بعضی از بازیکنان هم علیه این توپها صحبت کردند و گفتند که آلاشپورت استانداردهای لازم را ندارد. منصور ابراهیمزاده سرمربی وقت نفت تهران در مصاحبهای اعلام کرد که از بازیکنانش شنیده توپها تغییر مسیر میدهند.
وقتی انتقادات به اوج رسیدند، مدیران آلاشپورت از توپهای خود دفاع کردند و گفتند این توپها استانداردهای لازم را دارند. همان روز سازمان لیگ که به نوعی در این ماجرا درگیر بود در دفاع از توپهای آلاشپورت قد علم کرد و تاییدیه فیفا برای این توپها را منتشر کرد . این موضوع در همان شهریور ماه سال 1391 به فراموشی سپرده شد و دیگر کسی در مورد توپها صحبتی نکرد.
حدودا 11 ماه بعد، وقتی که استقلال به خاطر اشتباه خسرو حیدری به سپاهان باخت، این بازیکن در مصاحبهای که با خبرآنلاین داشت، توپهای لیگ را مقصر اشتباهی که کرده دانست و گفت: «نمیدانم این توپها چه چیزی دارند که مسوولان دست از سر آن برنمیدارند و امسال هم باید با توپهای آلاشپورت بازی کنیم. تیم ملی ما به جام جهانی راه پیدا کرده و مطمئنا برای انجام بازیهای لیگ برتر آن هم با کیفیت بالا، نیاز به توپ خوب و زمینهای خوب داریم. این توپها وقتی میخواهد حرکت کند به زمین گیر میکند مگر اینکه توپ در حالت حرکت باشد تا بخواهید به آن ضربه بزنید.»
اینگونه شد که توپهای آلاشپورت یک بار دیگر پس از اشتباه بازیکنان لیگ، مقصر شناخته شد تا اهالی فوتبال کیفیت آن را زیر سوال ببرند و در موردش مصاحبه کنند. سه روز بعد از مصاحبه خسرو حیدری، علی دایی سرمربی پرسپولیس هم در مورد این توپها حرف زد . او که مالک تولیدی دایی است گفت: «این توپها برای سال 2007 هستند اما الان در سال 2013 هستیم. ما باید از توپهای بهتری استفاده کنیم. توپ نارنجی بیشتر به درد برف میخورد. اصلا سال 2007 که این توپها تولید شده، مگر ما با شرکت آل اشپورت قرارداد داشتیم؟ مطمئن باشید مردم ما خیلی فهیم هستند. با شعور مردم بازی نکنید. این توپها برای لیگ ما مناسب نیست.»
سه روز بعد، امیر قلعهنویی سرمربی استقلال هم بحث توپها را مطرح کرد و گفت: «بنده هم اعتقاد دارم که این توپ ها کیفیت لازم را ندارند. پیش از این تنها مشکل ما کیفیت زمین ورزشگاه ها بود اما حالا این توپ ها هم مشکل ساز شده اند. توپ های امسال لیگ برتر حتی رنگ مناسبی هم ندارند. امیدوارم آقای تاج برای حل این مسئله هر چه دست به کار شود.» مهدی رحمتی دروازهبان استقلال هم نفر بعدی بود که این بار نه تنها از کیفیت توپها، بلکه از کیفیت لباسهای آلاشپورت هم انتقاد کرد
او گفت: «لباسهای آل اشپورت یک ریال هم نمیارزد! این لباسها برای سه سال پیش است و کیفیت پایینی دارد اما چون اسپانسر باشگاه آن را داده است مجبوریم آنها را بر تن کنیم. توپهای آلاشپورت هم به درد نمیخورد و مدام زیر دست و پا می لغزد! همچنین رنگ آنها قرمز است. باید در هوای برفی استفاده شود نه برای آب و هوای این چنینی.»
تعداد مصاحبههای بازیکنان و مربیان علیه این توپها به قدری زیاد شد که مسئولان فدراسیون، اهالی لیگ را تهدید کردند که در صورت انجام دادن مصاحبه علیه توپها، آنها را به ستاد منشور اخلاقی دعوت میکنند. سرانجام شرکت آلاشپورت تصمیم گرفت از علی دایی و امیر قلعهنویی به خاطر صحبتهایشان شکایت کند. وحید جعفری مدیر بخش خاورمیانهای شرکت آلاشپورت در این مورد گفت: «از امیر قلعهنویی و علی دایی به دلیل اظهارات غیرمسئولانهشان علیه توپها و تجهیزات شرکت آلاشپورت به دادسرای عمومی و کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت میکنیم .» با این حال امیر قلعهنویی باز هم علیه توپها مصاحبه کرد و کوتاه نیامد . کم کم اهالی فوتبال به این فکر افتادند که شاید دلیل مصاحبههای قلعهنویی، رابطه خوب او با مالک تولیدی مجید باشد. به همین دلیل گمانهزنیهایی در مورد مصاحبههای دایی و قلعهنویی انجام شد و این شائبه مطرح شد که آنها نه به خاطر کیفیت توپها، بلکه به دلیل رابطهای که با تولیدیهای دایی و مجید دارند این حرفها را میزنند. البته قلعهنویی در مصاحبهای گفت: «به خاطر پوشیدن لباسهای ساعدیفر پول نمیگیرم» اما هنوز ماجرای توپهای لیگ برتر و دلیل مصاحبههای متعدد بعضی از اهالی فوتبال روشن نشده است. :: موضوعات مرتبط:
ورزش ,
فوتبال ,
خواندني ترين ها , ,
یم ملی فوتبال ایران در ردهبندی ماه اوت فیفا با 601 امتیاز در رده سوم آسيا قرار گرفت. در اين رده بندي تيم هاي ژاپن و استرالیا در مکان هاي اول و دوم جاي دارند.
پس از ایران، تیمهای کرهجنوبی، ازبکستان، اردن، امارات، عمان، چین و عراق مکانهای چهارم تا دهم ردهبندی تیمهای آسیایی را از آن خود کردهاند.
س از ایران، تیمهای کرهجنوبی، ازبکستان، اردن، امارات، عمان، چین و عراق مکانهای چهارم تا دهم ردهبندی تیمهای آسیایی را از آن خود کردهاند.
ایران با وجود صعود یک پلهای در آسیا نسبت به ردهبندی ماه گذشته، در جهان صعود یا سقوطی نداشت و همچنان مکان 52 را از آن خود دارد.
باشگاه جنوا جامی رفعتی، هافبک ایرانیتبار وستهام را به خدمت گرفت. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جامی رفعتی که برای تحصیل به انگلیس رفته بود، از این فصل در جنوا به میدان خواهد رفت. او پدری ایرانی دارد و در شهر فلورانس ایتالیا به دنیا آمده و بزرگ شده است. او دو سال پیش به دلیل تحصیل به انگلیس رفت و در تیم دانشگاهی بارنتکالج به بازی پرداخت. پس از آن مسئولان سه تیم وستهام، کوئینزپارکرنجرز و ردینگ تمایل خود را برای به خدمت گرفتن این هافبک جوان اعلام کردند اما رفعتی تصمیم گرفت تا فوتبالش را در وستهام ادامه دهد. رفعتی پس از دو سال حضور در جوانان وستهام به ایتالیا برگشت و به عضویت تیم جنوا درآمد. او امیدوار است این فصل بتواند در ترکیب جنوا عملکرد خوبی داشته باشد. باشگاه جنوا در پست او یک بازیکن به نام "لودی" دارد که معمولا در بازیهای این تیم به صورت فیکس بازی میکند و رفعتی برای حضور در این تیم باید با این بازیکن رقابت کند. رفعتی 19 ساله توانایی حمل توپ بالایی دارد اما تنها نقطه ضعف او میتوان به قدرت فیزیکی کمش اشاره کرد که با توجه به سن پایینش طبیعی است. رفعتی که میتواند فارسی و انگلیسی صحبت کند، درباره فرصت بازی در سری A میگوید: تلاشم را به خوبی برای قرار گرفتن در ترکیب جنوا انجام میدهم و هر زمان که مربی بخواهد برای تیمم به میدان خواهم رفت. لورانی سرمربی جنوا تجربه کار با جوانان را در کارنامه خود دارد. جنوا فصل گذشته با 38 امتیاز در رده هفدهم جدول سری A ایتالیا قرار گرفت.
ک روزنامه کرهای پس از شکستهای فوتبال و بسکتبال این کشور برابر ایران به تحلیل این شکستها پرداخت و اعلام کرد، 2013 سال تحقیر ورزش کره برابر ایران بوده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی بسکتبال کرهجنوبی روز گذشته مغلوب تیم ملی ایران شد تا پس از فوتبال، بسکتبال این کشور نیز مغلوب ملیپوشان ایران شود. یک روزنامه کرهای پس از شکستهای فوتبال و بسکتبال این کشور از تیم ملی ایران، از ایجاد یک ترس غیرمنطقی در بین ورزشکاران این کشور برابر ایرانیها نوشت.
در این گزارش آمده است: «ورزشکاران کرهای همیشه در قاره آسیا افتخارآفرین بودند اما همیشه رقیبان سرسختی برای موفقیت داشتند. یکی از این رقیبان سرسخت ایران است که به نظر میرسد به تازگی ترس زیادی بابت رویارویی با آنها داشته و از پیش بازنده بودیم. تیم ملی فوتبال کره در راه صعود به جامجهانی 2014 برزیل در دو بازی رفت و برگشت برابر ایران شکست خورد و حتی نزدیک بود، در حسرت صعود به جامجهانی 2014 برزیل بماند. پیش از آن نیز همیشه فوتبالیستهای ایرانی برابر کرهایها بازیهای خوبی را به نمایش گذاشتند که از جمله آن میتوان به پیروزی قاطع شش بر دو در جام ملتهای سال 1996 اشاره کرد.
کره در 10 سال گذشته برابر ایران شکستهای زیادی داشته است؛ اگر چه چند بار نیز توانسته ایران را شکست دهد. در دو مسابقات انتخابی جامجهانی گذشته (2010 و 2014 ) کره و ایران چهار بار با هم بازی کردند که دو برد برای ایران و دو تساوی حاصل این بازیها بوده است تا مواجهه با فوتبال ایران به یک کابوس برای کرهای ها تبدیل شود. بازی آخر دو تیم سراسر حاشیه و جنجال بود؛ جایی که سرمربی ایران و کرهجنوبی علیه یکدیگر به صحبت پرداختند. جدالی که در نهایت با پیروزی شاگردان کارلوس کیروش به پایان رسید و او پس از مسابقه مشتهای گره کردهاش را به نیمکت کرهجنوبی نشان داد.
اکنون پس از تحقیر فوتبال کرهجنوبی برابر ایران، نوبت به بسکتبال رسید که روز گذشته در جام ملتهای آسیا مغلوب ایران شد. بسکتبال کره که در گروه "مرگ" جام ملتهای آسیا با چین، ایران و مالزی همگروه بود، کار سخت را در روز نخست انجام داد و چین، مدافع عنوان قهرمانی را از پیشرو برداشت اما در بازی دوم برابر ایران شکست تلخی را متحمل شد.این در حالی بود که ارسلان کاظمی که در NBA بازی میکند، در این مسابقات حضور ندارد. بسکتبال ایران تا پیش از سال 2000 تقریبا در آسیا حریفی ناشناخته بود اما از آن سال به بعد ایرانیها توانستند در بسکتبال به راحتی کرهجنوبی را از پیشرو بردارند و به یک قدرت در آسیا تبدیل شوند.
با شکستهای اخیر ورزشکاران کرهای برابر ایرانیها رقابتهای ورزشی این دو کشور وارد مرحله حساسی شده است؛ به طوری که کرهایها علاوه بر روبهرویی با ایرانیها باید با جو سنگین علیه خود نیز مبارزه کنند. آنچه بیش از همه آزاردهنده است این که وقتی ورزشکاران کرهای با ایرانیها روبهرو میشوند، میتوان ترس زیادی را در چهرهشان دید. این در حالی است که نتیجه بازی در پایان مسابقه رقم میخورد. اکنون باید سال 2013 را سال شکست و تحقیر کرهجنوبی برابر ایران بدانیم.
قرار شده بود دو تیم در سپتامبر (شهریور) در دیداری دوستانه برابر هم به میدان بروند. دیداری که کرهایها خیلی تمایل به انجامش دارند اما به نظر این دیدار با خواست ایرانیها برگزار نمیشود. کرهایها امیدوارند که هر چه زودتر قبل از این که پیروزی برابر ایران برای آنها به یک کابوس تبدیل شود، بتوانند هر طور که شده ایران را شکست دهند.»
به نقل از پایگاه خبری کالچونیوز، بعد از اینکه فرگوسن بطور رسمی از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و از تیم منچستر یونایتد کناره گیری کرد به نوشته روزنامه دیلی استار روسای باشگاه منچستر یونایتد بطور رسمی با مویس سرمربی تیم فوتبال اورتون وارد مذاکره شدند تا زمینه حضور این مربی را در تیم خود فراهم کنند ولی درست بعد از انتشار این خبر مویس تهدید به مرگ شده و همین موضوع باعث شد تا پلیس وارد عمل شده و تحقیقات خود را به طور رسمی آغاز کند. به گفته برخی منابع آگاه خبری این تهدید توسط هواداران اورتون و منچستر یونایتد انجام گرفته است و پلیس در تلاش است تا شرایط را بر دست بگیرد
ر دنياي فوتبال بسياري از فوتباليست ها زندگي خود را محدود به مستطيل سبز نمي كنند و با نشان دادن استعداد هاي خود در زمينه ديگر زندگي خود را جلوي برنده در اينجا چيزي از برترين هاي آن ها نام برده ايم.
رونالدو: اسطوره برزيلي كه نيازي به معرفي كردن ندارد و افتخاراتي كه كسب كرده بر هيچ كس پوشيده نيست. وي دوران كارآموزي ده هفته اي را براي ساختمان سازي گذرانده و استعداد بالايي از خود نشان داده اعتماد بسياري را به خود جلب كرده است.
شاكا سوکراتس: دروزاه بان سابق تيم نيوكاسل مدرك منهدسي مكانيك دارد و حتي به مدت يكسال براي ناسا كار كرده است وي در پروژه عظيم كاريين مهم به عنوان يكي از مهندسان پروژه شركت داشته است.
خوان ماتا: ستاره تيم چلسي در دو رشته مهندسي روزش و بازار يابي مدرك كارشناسي دارد.
دكتر لوكراست: بازيكن افسانه اي تيم ملي برزيل در كنار فوتبال بازي كردن پزشك هم بود و در امور سياسي نيز فعاليت گسترده اي داشت.
جانسون: دوستان اين بازيكن كه در ليورپول توپ مي زنند او را يك ماشين حساب انساني مي دانند و جانسون روزي دو ساعت به مطالعه مي پردازد تا در دانشگاه در رشته رياضي قبول شده و ادامه تحصيل دهد.
بارني هورن: اين بازيكن بارها با پيراهن تيم اروتون به زمين رفته و او را سزاوار اسطوره تيم ملي مي دانند وي در حال حاضر در مدرسه اي به نام چستر روپوش سفيد مي پوشد و شمي تدريس مي كند.
۱۹۵۶: استنلی ماتیوس ـ انگلیس ـ بلاک پول
۱۹۵۷: دی اســــتفا نو ـ اسپانیا ـ آرژانتین ـ رئال مادرید
۱۹۵۸: ریــموند کــو پــا ـ فــــــرانــســـه رئال مادرید
۱۹۵۹: آلفردو دی استفانو ـ اسپانیا ـ آرژانتین ـ رئال مادرید
۱۹۶۰ ـ لــوییــس ســوارز ـ اســــپــا نــیــا ـ بارسلونــــا
۱۹۶۱: عمر سیوری ـ آرژانتین ـ یوونتوس
۱۹۶۲جوزف ماسویوست ـ چک اسلواکی ـ دوکلاپراک
۱۹۶۳: لئو یاشین ـ شوروی ـ دینامو مسکو
۱۹۶۴: دنیس لاو ـ اسکاتلند ـ منچستریونایتد
۱۹۶۵: اوزه بیو ـ پرتغال ـ بنفیکا، لیسبون
۱۹۶۶: بابی چارلتون ـ انگلیس ـ منچستریو نایتد
۱۹۶۷: فلورین آلبرت ـ مجارستان ـ فرنس واروش
۱۹۶۸: جورج بست ـ ایرلند ـ منچستریونایتد
۱۹۶۹: جیانی ریورا ـ ایتالیا ـ آ ث میلان
۱۹۷۰: گرد مولر ـ آلمان ـ بایرن مونیخ
۱۹۷۱: یوهان کرایف ـ هلند ـ آژاکس آمستردام
۱۹۷۲: فرانس بکن بوئر ـ آلمان ـ بایرن مونیخ
۱۹۷۳: یوهان کرایف ـ هلند ـ آژاکس، بارسلونا
۱۹۷۴: یوهان کرایف ـ هلند ـ آژاکس، بارسلونا
۱۹۷۵: اولگ بلوخین ـ شوروی ـ دیناموکیف
۱۹۷۶: فرانس بکن بو ئر ـ آلمان ـ بایرن مونیخ
۱۹۷۷: آلن سیمونسن ـ سویس ـ مونشن گلاد باخ
۱۹۷۸: کوین کیگان ـ انگلیس ـ هامبورگ
۱۹۷۹: کوین کیگان ـ انگلیس ـ هامبورگ
۱۹۸۰: کارل هاینس رومنیگه ـ آلمان ـ بایرن مونیخ
۱۹۸۱: کارل هاینس رومنیگه ـ آلمان ـ بایرن مونیخ
۱۹۸۲: پائولوروسی ـ ایتالیا ـ یوونتوس
۱۹۸۳: میشل پلاتینی ـ فرانسه ـ یوونتوس
۱۹۸۴: میشل پلاتینی ـ فرانسه ـ یوونتوس
۱۹۸۵: میشل پلاتینی ـ فرانسه ـ یوونتوس
۱۹۸۶: ایگوربلانوف ـ شوروی ـ دیناموکیف
۱۹۸۷: رودگولیت ـ هلند ـ آیندهوون، آث میلان
۱۹۸۸: مارکو فان باستن ـ هلند ـ آث میلان
۱۹۸۹: مارکو فان باستن ـ هلند ـ آث میلان
۱۹۹۰: لوتهار ماتیوس ـ آلمان ـ اینترمیلان
۱۹۹۱: ژان پیر پاپن ـ فرانسه ـ مارسی
۱۹۹۲: مارکو فان باستن ـ هلند ـ آث میلان
۱۹۹۳: روبرتو باجو ـ ایتالیا ـ یوونتوس
۱۹۹۴: هریستو استویچکوف ـ بلغارستان ـ بارسلونا
۱۹۹۵: ژورژ وه آ ـ لیبریا ـ پاری سن ژرمن ـ آث میلان
۱۹۹۶: ماتیوس سامر ـ آلمان ـ دورتموند
۱۹۹۷: رونالدو ـ برزیل ـ اینتر میلان
۱۹۹۸: زین الدین زیدان ـ فرانسه ـ یوونتوس
۱۹۹۹: ریوالدو ـ برزیل ـ بارسلونا
۲۰۰۰: لوییس فیگو ـ پرتغال ـ رئال مادرید، بارسلونا
۲۰۰۱: مایکل اوون ـ انگلیس ـ لیورپول
۲۰۰۲: رونالدو ـ برزیل ـ اینتر میلان، رئال مادرید
۲۰۰۳: پاول ندود ـ چک ـ یوونوس
۲۰۰۴: آندره شوچنکو ـ اوکراین ـ آث میلان
۲۰۰۵: رونالدینیو ـ برزیل ـ بارسلونا
۲۰۰۶: فابیو کانا وارو ـ ایتالیا ـ یوونتوس، رئال مادرید
۲۰۰۷: کا کا ـ برزیل ـ آث میلان
۲۰۰۸: کریستیانو رونالدو ـ پرتغال ـ منچستریونایتد
۲۰۰۹: لیونل مسی ـ آرژانتین ـ بارسلونا
۲۰۱۰: لیونل مسی ـ آرژانتین ـ بارسلونا
۲۰۱۱: لیونل مسی ـ آرژانتین ـ بارسلونا
۲۰۱۲: لیونل مسی ـ آرژانتین ـ بارسلونا
شنيده ها حاکي از آن است که نصيرزاده نسبت به حکم اصفهانيان معترض است چرا که وي در زنجان نيز فعاليت مي کند.
همچنين آيين نامه کميته داوران توسط نصيرزاده تدوين شده و به هيئت مديره فرستاده شده است اما فنايي نسبت به آن اعتراض دارد و مي گويد نصيرزاده در آيين نامه دخل و تصرف کرده است.
هوشنگ نصیر زاده سرپرست کميته تدوين و مقررات حقوقي فدراسيون فوتبال در اين باره به خبرنگار ورزشي ما گفت: فنایی سواد آئین نامه ای ندارد و آئین نامه قبلی را هم خودم نوشتم و برای اصفهانیان فرستادم . حتي از اساس نامه قبلی هم بی خبر است و درباره فيفا و مقررات آن هم بي اطلاع است.
وی ادامه داد: فنایی بدون هیچ گونه سواد حقوقی مصاحبه می کند. دليل اظهار نظر وي تغيير یکی از بندهاي ماده شش آئين نامه کمیته داوران و ماده 60 فدراسیون است که با هم ، هم خوانی نداشت و آن را تغییر داده ام .
وی تصریح کرد: تعجب من از این است که وي طی عمرش یک خط آئین نامه نخوانده است اما در رسانه ها در مورد آن مصاحبه می کند.
نصیر زاده اذعان داشت: 80 درصد آئین نامه دقیقا مطابق با آئین نامه فیفا است و افراد غیر مطلعي مثل فنایی روی موضوعاتی ایراد می گیرند که در رابطه با آن هیچ اطلاعی ندارند.
نصیر زاده خاطر نشان کرد: از افرادی مثل وی می خواهم حرمت خودشان را حفظ کنند و برای موضوعاتی که در آن سواد لازم را ندارند مصاحبه نکنند.
فنايي : هیچ اظهار نظری در مورد نصیرزاده ندارم
فنایی عضو مستعفي کمیته داوران گفت: دو روز پیش استعفايم را به صورت کتبی به اصفهانيان دادم ولي هیچ اظهار نظری در مورد نصیر زاده نداشتم . اما وي به من تهمت زده است و مي گويد حرف هايم غیر قانونی است.
وی ادامه داد: نصیر زاده به حریم دیگران بی جهت وارد می شود و با گفته هاي خود ديگران را متهم مي کند.
فنایی افزود: نصیر زاده فوتبال را با صحبت هایش مسموم نکند ما آئین نامه را امضا کردیم و به تصویب هیئت رئیسه هم رسیده است وی فقط دخل و تصرف کرده این هم به من مربوط نیست.
وی خاطر نشان کرد: من چگونه در مورد آین نامه اظهار کنم وقتي من کاره ای نیستم و استعفایم را به صورت کتبی به اصفهانیان داده ام./
علی دائی علاوه بر فوتبال، در تجارت نیز موفق بوده است و گرداننده چندین شرکت بزرگ، چند فروشگاه، کارخانه تولیدی پوشاک ورزشی و عضو اتاق بازرگانی تهران است.
به گزارش جوان امروز، علی دایی در سال ۱۳۴۸ در اردبیل متولد شد. در سال ۱۳۶۷ دوباره در کنکور شرکت کرد و در رشته متالورژی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و لیسانس خود را بهمن ماه سال ۱۳۷۱ از همان دانشگاه دریافت کرد.
وی همچنین تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه آزاد ادامه داد. وی متاهل است و اکنون ساکن محله جردن در تهران می باشد.
فرزند اول وی در سال ۱۳۸۸ به دنیا آمد. علی دائی علاوه بر فوتبال، در تجارت نیز موفق بوده است و گرداننده چندین شرکت بزرگ، چند فروشگاه، کارخانه تولیدی پوشاک ورزشی و عضو اتاق بازرگانی تهران است.
علی دایی علاوه بر کارهای پوشاک ورزشی در ساختمان سازی هم فعالیت دارد. علی دایی در شهرک گلستان شهر زادگاهش (اردبیل) یک مدرسه راهنمایی به نام ابوالفضل دایی (پدرش) ساخته است و از خیرین مدرسه ساز اردبیل می باشد.