پايگاه رتبه بندي وبومتريكس بيش از 22 هزار دانشگاه و موسسه تحقيقاتي جهان را بر مبنای چهار شاخص رتبه بندی می کند. در این بخش دانشگاه ها در یک رتبه بندی کلی جهانی و همچنین به صورت قاره ای تقسیم بندی می شوند. هر دانشگاه نیز می تواند وضعیت خود را مشاهده کند.
شاخص های اصلی که این رتبه بندی بر اساس آن انجام می شود شامل شاخص EXCELLENCE كه نشان دهنده تعداد مقالات دانشگاه است که در نمايه استنادي اسكوپوس در میان 10 درصد برتر استنادات است. شاخص OPENNESS كه تعداد فايل هايی است که از وب سايت یک دانشگاه در گوگل اسكالر نمايه شده است. شاخص PRESENCE تعداد صفحات ايندكس شده از وب سايت دانشگاه در گوگل است و شاخص VISIBILITY كه نشان دهنده تعداد لینک ها و صفحات بازدید شده است که البته با حذف بازدیدهای متناظر.
بر اساس این رتبه بندی 10 دانشگاه برتر دنیا همگی متعلق به ایالات متحده هستند و شامل دانشگاه های هاروارد،MIT، استنفورد، کرنل، میشیگان، کالیفرنیا برکلی، کلمبیا نیویورک، واشنگتن، مینه سوتا، پنسیلوانیا است.
آمار تعداد دانشگاه ها در رتبه بندی 100 دانشگاه برتر دنیا
ردیف
نام کشور
تعداد دانشگاهها
1
ایالات متحده
58 دانشگاه
2
کانادا
6
3
انگلستان
4
4
چین
4
5
آلمان
4
6
استرالیا
3
7
هلند
3
8
ایتالیا
2
9
ژاپن
2
10
سوئیس
2
11
کره جنوبی
2
12
دانمارک
1
13
سوِِئد
1
14
برزیل
1
15
هنگ کنگ
1
16
نروژ
1
17
تایوان
1
18
فنلاند
1
19
مکزیک
1
20
اتریش
1
21
جمهوری چک
1
در میان این رتبه بندی 102 دانشگاه ایرانی قرار دارند که اولین آنها دانشگاه تهران با رتبه 398 و آخرین آن دانشگاه آزاد گرمسار با رتبه 5885 قرار دارد.
نام دانشگاه
رتبه جهانی
رتبه در میان دانشگاه های ایرانی
دانشگاه تهران
398
1
دانشگاه علوم پزشکی تهران
422
2
دانشگاه فردوسی مشهد
630
3
دانشگاه تربیت مدرس
641
4
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
704
5
دانشگاه صنعتی اصفهان
740
6
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
926
7
دانشگاه صنعتی شریف
967
8
دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
981
9
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
1053
10
در تقسیم بندی منطقه ای نیز رتبه اول در آمریکای شمالی متعلق به دانشگاه هاروارد از ایالات متحده آمریکا (رتبه جهانی 1)، رتبه اول در آمریکای جنوبی متعلق به دانشگاه ساوپولو از بزریل (رتبه جهانی 29)، رتبه اول در اروپا متعلق به دانشگاه آکسفورد از انگلستان (رتبه جهانی 17)، رتبه اول در آسیا متعلق به دانشگاه سئول از کره جنوبی (رتبه جهانی 34)، رتبه اول در آفریقا متعلق به دانشگاه کیپ تاون از آفریقای جنوبی (رتبه جهانی 350) است.
IP چیست؟
آدرس IP (آی پی) به آدرس منطقی ای اشاره دارد که به کارت شبکه هر رایانه موجود در شبکه نسبت داده میشود تا از این طریق ارتباطات در سطح شبکه برقرار شده و کامپیوتر مذکور در شبکه قابل شناسایی باشد. مدیران شبکه ها بر اساس اصول و قوانین خاصی آدرسهای IP منحصر به فردی را به هر کامپیوتر شبکه نسبت می دهند.
در چه مواردی نیاز به تغییر IP است ؟
اگر مدیر سایت یا شبکه ای بخواهد مانع دسترسی کاربران به سرویسهای خاصی شود، آدرس IP این کاربران باید از سوی آن مدیر در شبکه مسدود شود. لذا طبیعتا اولین کاری که کاربران مایل به انجام آن هستند تغییر آدرس IP شان است تا از این محدودیت ها عبور کنند. (مثل محدودیت هایی که برای آپدیت برخی آنتی ویروس ها برای IP های ایران وجود دارد). کاربران همچنین ممکن است به واسطه رهایی از Spam ها مایل به تغییر آدرس IP خود باشند.
روشهای کلی تغییر آدرس IP
اما قبل از آنکه از هر روش دیگری برای تغییر IP خود استفاده کنید، مودم Cable یا DSL خود را برای 5 دقیقه خاموش کرده و یا از برق خارج کنید. در خیلی از حالات این کار آدرس IP را تغییر می دهد. اما اگر آدرس IP شما بازهم عوض نشد، این کار را به جای 5 دقیقه برای 8 ساعت تکرار کنید که احتمالا در این صورت IP عوض خواهد شد.
نکته اینجاست که افرادی که از سرویس Dial-up برای اتصال به اینترنت بهره می جویند هربار در صورت قطع و اتصال مجدد سرویس های خود احتمالا IP جدیدی به دست می آوردند. همین امر درباره افرادی که از PPPOE و نام کاربری/رمزعبور برای اتصال استفاده می کنند صادق است، زیرا این اتصالات ثابت نبوده و هربار که کامپیوتر را روشن می کنید Reset می شوند.
ولی اگر این کارها بازهم باعث تغییر آدرس IP نشد، به ادامه مقاله توجه کنید و روشی را به کار بندید که با شرایط شما (که در زیر مشخص شده است) تطابق دارد. متاسفانه نمی توان در همه حالات آدرس IP را تغییر داد. زیرا این امر نهایتا توسط تنظیمات DHCP ی شرکت سرویس دهنده اینترنت شما تعیین می شود.
روش اول (در محیط ویندوز) :
کامپیوتر باید مستقیما به مودم متصل باشد: 1- وارد Command Prompt شوید (از طریق منوی Start ، انتخاب گزینه Run و تایپ دستور cmd). 2- دستور ipconfig /release را در آن تایپ کنید. (برای حذف آدرس IP قبلی) 3- دستور ipconfig /renew را در آن تایپ کنید. (برای اختصاص آدرس IP جدید)
روش دوم (در محیط ویندوز) :
کامپیوتر باید مستقیما به مودم متصل باشد: 1- وارد Command Prompt شوید (از طریق منوی Start ، انتخاب گزینه Run و تایپ دستور cmd). 2- دستور ipconfig /release را در آن تایپ کنید. (برای حذف آدرس IP قبلی) 3- کامپیوتر را خاموش کنید. 4- همه هاب ها و سوییچهای اترنت را خاموش کنید. 5- مودم Cable/DSL را خاموش کنید. 6- دستگاههای فوق را در طول شب خاموش نگه دارید. 7- نهایتا همه ادوات را دوباره روشن کنید.
روش سوم (در شبکه با روتر) :
1- به روتر Admin متصل شوید (معمولا در آدرس http://192.168.1.1 قرار دارد، پس این آدرس را در مرورگر خود کپی کرده و run کنید)
2- آدرس IP خود را آزاد کنید (روش انجام این کار بسته به شرکت سازنده روتر متفاوت است)
3- روتر، سوییچها و هابهای اترنت و مودم Cable/DSL را خاموش کنید.
4- این دستگاهها را در طول شب خاموش بگذارید.
5- همه چیز را مجددا روشن کنید
اگر در حال استفاده از یک مودم Cable/DSL و روتر هستید، ممکن است بخواهید کامپیوترتان را مستقیما به مودم Cable/DSL وصل کنید. این مسئله می تواند به طور چشمگیری امنیت سیستم شما را تحت تاثیر قرار دهد. این عمل به DHCP سرویس دهنده شما امکان می دهد که (احتمالا) آدرس IP جدیدی را - بر اساس آدرس MAC کارت اترنت سیستمتان- به شما نسبت دهد.
اگر شما یک روتر دارید ولی همه کارهای فوق بازهم باعث تغییر آدرس IP شما نشد، بررسی کنید که آیا گزینه ای به نام Clone MAC Address وجود دارد یا خیر. استفاده از این گزینه اکثر اوقات باعث تغییر آدرس IP شما می شود. البته در اکثر اوقات تنها برای یکبار میتوان این کار را انجام داد.
اما بازهم هیچ یک از اعمال فوق تضمین کننده تغییر IP نیست. پس اگر این روشها شما را به نتیجه نرساند با سرویس دهنده خود (ISP) تماس بگیرید و از آنان بخواهید که در صورت امکان آدرس IP شما را تغییر دهند یا سوال کنید که برای تغییر آدرس IP ، اتصال شما برای چه مدت باید خاموش و قطع باشد. به یاد داشته باشید که ISP های متفاوت رویه های متعددی برای تغییر آدرس IP مشترکین خود دارند. کسانی که یکبار از ISP خود درخواست تغییر IP کرده اند ممکن است برای بار دوم نتوانند ISP خود را راضی به این کار نمایند.
اگر تنها به خاطر دسترسی به انجمن های گفتگوی اینترنتی قصد تغییر آدرس IP خود را دارید، می توانید از طریق اتصال به یک سرور پروکسی (سرور واسطی که مانع نمایش IP واقعی شما می شود) این کار را انجام دهید.
شما در جدول زير می توانيد آخرين قيمت لپ تاپ های موجود در بازار IT ایران را مشاهده كنيد. برای ديدن عكس و يا خواندن مشخصات هر کدام از لپ تاپ ها بر روي نام آن كليک كنيد.
اغلب نرمافزارهایی که از وبسایتها دانلود میشوند، نیازمند شمارهسریال (Serial Number) هستند. گاهی اوقات، یافتن شمارهسریال برای نرم افزارها بسیار مشکل و وقتگیر است. در این قسمت از سری ترفندها با ترفندی فوقالعاده ای در گوگل آشنا میشویم که به شما امکان میدهد، شمارهسریال هر نرمافزاری را پیدا کنید.
عبارت «۹۴FBR» بخشی از Activation Key نسخه Pro نرمافزار آفیس ۲۰۰۰ محسوب میشود که به صورت بسیار گستردهای برای دور زدن مشکل فعالسازی آفیس ۲۰۰۰ استفاده میشود. با جستجو کردن نام نرمافزار در کنار عبارت ۹۴FBR با نتایجی مواجه میشوید که در آنها شمارهسریال نرمافزار مورد نظر شما درج شده است. برای استفاده از این ترفند تنها کافی است مراحل زیر را دنبال کنید:
آنتيويروسهاي زير بهترين گزينهها براي استفاده در ويندوز ۸ هستند و ميتوانند امنيت رايانه شما را در بالاترين سطح تامين کنند.
آنتيويروس BullGuard - آنتيويروس BullGuard که به همراه بسته امنيتي اينترنت است، ۳ ماه استفاده رايگان به صورت تريال به همراه ۵ گيگابايت فضا براي ايجاد پرونده پشتيبان را در اختيار کاربر قرار ميدهد. اين محصول يک بسته کامل امنيتي ميباشد که شامل ديوار آتش، محافظت از پست الکترونيک، بهينهساز رايانه، جلوگيري از هرزنامهها و ابزارهاي متعدد ديگر است.
يکي ديگر از برندهاي صاحب نام در زمينههاي امنيتي F-Secure ميباشد که به طور کامل از رايانه شما محافظت ميکند و توانايي ايجاد پرونده پشتيبان آنلاين را به همراه پشتيباني کامل از ويندوز ۸ دارد.
گزينه ديگر امنيتي Kaspersky Lab است که داراي Kaspersky Internet Security 13 نيز ميباشد و براي کاربراني طراحي شده است که از ويندوز ۸ بهره ميگيرند. اين محصول شامل تمامي موارد امنيتي مثل ديوار آتش، محافظت از ايميل و ضد اسپم ميباشد.
شرکت McAfee نيز نسخهاي آزمايشي از آنتيويروس خود را براي ويندوز ۸ اعلام کرده است. اين محصول گزينه بسيار مناسبي براي رايانههاي شخصي و کاربران خانگي است که قصد حفاظت از سيستم خود را در مقابل بدافزارهاي اينترنتي دارند.
آنتيويروس ابري (Cloud) - آنتيويروس ابري (Cloud) شرکت پاندا يکي از پر سرعتترين آنتيويروسهاي کنوني و گزينهاي عالي براي کاربران وب ميباشد. اين آنتيويروس مبتني بر فضاي ابري ميباشد و در وقت کاربران صرفهجويي ميکند.
Norton هميشه يکي از محبوبترين آنتيويروسها در ميان کاربران بوده است و به کمک لايههاي قدرتمند حفاظتي خود ميتواند بدافزارهاي اينترنتي را قبل از اين که دستگاه شما را آلوده کنند، از کار بيندازد. اين آنتيويروس گزينه مناسبي براي کنترل و حفاظت از شبکه شما ميباشد.
Trend Micro يک آنتيويروس All in One است که تمامي امکانات امنيتي لازم را در يک بسته فراهم کرده است و در آخرين نسخه آزمايشي خود پشتيباني از ويندوز ۸ را نيز دارد. اين آنتيويروس داراي ديوار آتش قدرتمندي است که علاوه بر آن ميتواند به سرعت سيستم شما را اسکن کند.
گر به دنبال یک تلفن (همراه) هوشمند هستید اما از وجود تعداد زیاد و مدل های مختلف این تلفن ها سر در گم شده اید، نگران نباشید. ساندرا ووگل به مقایسه ی مدل های مختلف پرداخته و به شما می گوید که چگونه یک تلفن هوشمند مناسب را انتخاب کنید.
انتخاب یک تلفن هوشمند با توجه به امکانات و قابلیت های متعدد و گوناگون، سخت است. حتی اگر برخی گوشی ها با سیستم شبکه و مخابرات کشور و منطقه ی زندگی شما همخوانی نداشته باشد، باز هم انتخاب چندان آسان نیست. به هر حال نکات و ملاحظاتی وجود دارند که به شما در انتخاب درست یک تلفن هوشمند کمک می کنند.
اول از همه استفاده ای که می خواهید از تلفن خود داشته باشید را مد نظر قرار دهید. مثلاً اگر می خواهید از برنامه های کاربردی استفاده کنید، احتمالاً به یک صفحه نمایش چند منظوره برای قرار دادن میانبر های (Shortcut ) برنامه هایتان نیاز دارید. آیا می خواهید هر روز ایمیل های زیادی ارسال کنید، اگر چنین است، یک سیستم با امکان تایپ سریع و ورود متن های دلخواه برای شما مناسب است. در این صورت موبایل های دارای صفحه کلید یا آنهایی که صفحه های لمسی دارند مناسبتر هستند. پیشنهاد می کنیم قبل از خرید، چند مدل را امتحان کنید (از دوستانتان چند مدل را برای یک یا دو روز امانت بگیرید). اگر زمان زیادی به جستجو در اینترنت می گذرانید، یک صفحه ی بزرگ در کنار پردازشگر قوی، ضروری است.
سعی کنید به میزان فیلم ها و موسیقی هایی که در طول روز نگاه کرده و گوش می کنید نیز توجه داشته باشید. اگر تلفن هوشمند مورد نظر شما به محل ورود (اسلات) کارت های حافظه (Card Slot) مجهز است یا زیاد به گوش دادن موسیقی و تماشای فیلم علاقه ندارید، زیاد بودن حافظه چندان مهم نیست. البته بهتر است تلفن هوشمند شما دارای یک محل مناسب برای سوکت هدفون باشد. چون در این صورت وقتی می خواهید از هدفون استفاده کنید، تلفن را می توانید به راحتی در جیب یا کوله پشتی خود قرار دهید. به علاوه مهم است که بتوانید فایل های دلخواهتان از جمله عکس، فیلم و موسیقی را به راحتی به حافظه منتقل کرده و به همان راحتی آنها را پاک کنید. کارتخوان های حافظه که نیاز به باطری یا برق دارند، معضل بزرگی محسوب می شوند چرا که استفاده از آنها سخت است.
ایمنی داده ها یک موضوع بسیار مهم دیگر است مخصوصاً اگر از طریق تلفن یا از فروشگاه های آنلاین خرید می کنید، اول از همه باید قفل پین را روی تلفن هوشمند خود قرار دهید. در محصولات Androidشما باید یک خط یا منحنی را با دستتان روی صفحه نمایش بکشید تا صفحه باز شود. بیشترین مشکلات از نرم افزارهای کاربردی و شبکه هایی که به آنها سر می زنید به وجود می آیند. برنامه هایی نظیر Lookout می توانند به شما کمک کنند تا یکپارچگی آیتم هایی که قصد دانلود کردنشان را دارید،بررسی کنید اما برنامه های جستجوی موقعیت (مسیر) و آن دسته از برنامه هایی که مستقیماً با هسته ی (کرنل) تلفن هوشمند شما در تماس هستند به خودی خود مشکل سازند.
ایمنی تلفن های هوشمند Apple iPhone و BlackBerry از دیگر تلفن های منبع-باز (Open-Source)، که در آنها باید نکات ایمنی بیشتری را رعایت کرد، بیشتر است.
اگر تلفن خود را گم کنید، از برنامه های جستجوی موقعیت سپاس گزار خواهید بود. برخی از تلفن های هوشمند دارای سیستم پاک کردن اطلاعات از راه دور هستند که با استفاده از آن می توانید در صورت مفقود شدنشان به هر علتی، اطلاعات موجود بر روی آنها را پاک کنید.
حتی اگر گوشی شما تمامی فُرمت های فیلم و موسیقی را پشتیبانی کند نیز به برنامه ی Flash احتیاج دارید تا بتوانید فیلم های قرار داده شده روی صفحات وب را ببینید. اگرچه تلفن های هوشمند به خوبی از این برنامه پشتیبانی نمی کنند. تلفن های Androidبا پردازنده های یک گیگاهرتز به بالا برای این منظور مناسب هستند اما بهتر است از قبل از خریدن آنها را بررسی کنید. برنامه ی Flash دیگر برای تلفن های هوشمند توسعه پیدا نمی کند زیرا جانشین آن یعنی HTML5 روی iPhone و BlackBerry Torch به خوبی کار کرده و پشتیبانی می شود.
سازگاری با فرمت های فیلم، موسیقی، برنامه های پخش فیلم و موسیقی موجود روی دستگاه و شخص ثالث (ساخته شده توسط دیگر شرکت ها) و همچنین آسان بودن انتقال محتویات و اطلاعات تلفن هوشمندی که مایل به خرید آن هستید را بررسی کنید. اشتراک و سینک کردن (Synchronization) ممکن است برای شما اهمیت داشته باشد. اگر بخواهید دفتر تلفنیا تقویم را از کامپیوتر شخصی خود به تلفن هوشمندتان منتقل کنید، برنامه هایی که این کار را به صورت خودکار انجام می دهند، از اهمیت بالایی برخوردار خواهند بود. برای مثال Windows Phone هیچ امکانی برای انتقال یا سینک کردن دفتر تلفنو تقویم ندارد. و فقط امکان انتقال فایل های صوتی تصویری و برخی فایل های خاص دیگر را دارد. اگر تمام خواسته های خود را فهرست بندی کنید، مشاهده خواهید کرد که تلفن های هوشمند متعددی، با سیستم عامل های گوناگون، می توانند با توجه به معیارهای موجود، خواسته های شما را برآورده کنند. پس بعد از تمامی این ملاحظات ممکن است انتخاب شما بر اساس زیبایی ظاهری، قیمت، اندازهی صفحه نمایش، قدرت پردازنده، حافظه ی داخلی و سیستم عامل باشد.
در انتها باید گفته شود که انتخاب یک تلفن هوشمند، تلفیقی از منطق و علاقه ی شماست. برای یک انتخاب درست اول باید منطق و پس از آن علاقه ی خود را مورد نظر قرار دهید.
ساخت
Build
خصوصیات
Features
کارایی
Performance
قیمت
Value
روی هم رفته (کُلی)
Overal
پیشنهاد متخصصین
PC ADVISOR RECOMMENDED
APPLE iPHONE 4S
قیمت 1،300،000 تومان
اگرچه این گوشی آن iPhone5 نبود که همه انتظارش را داشتند اما 4S نیز بسیار خارق العاده است و تغییرات مثبت بسیاری برای راضی نگه داشتن مردم در آن به وجود آمده است.
اول از همه دارای دو آنتن است که مشکلات آنتن دهی در سری های قبلی را برطرف کرده است. مشخصه ی مهم دیگر وجود دوربین 8 مگاپیکسلی است که امکان گرفتن عکس هایی با دقت بالا و ضبط تصاویری با دقت 1080p را دارد. اگرچه تنظیمات عکس برداری آن کمتر از Android است. نکته ی قابل توجه این است که پس از عکس برداری می توانید عکس های خود را در یک صفحه نمایش فوق العاده ی 3.5 اینچی 640×960 پیکسلی ببینید. پردازشگر دو هسته ای آن به شما اطمینان می دهد که سرعت این گوشی بسیار بالا است.
بیشترین بحث درباره ی 4S به مشخصه ی جدید آن Siri، ارائه کننده ی کنترل صوتی، مربوط می شود. شرکت APPLEمدعی است که سیستم پیشرفته تری را نسبت به رقبایش ارائه کرده است. البته تست های ما نشان می دهد که عملکرد این سیتم خوب است اما باید توجه داشت که این سیستم بدون اتصال داده کار نمی کند.
گوشی جدید APPLE به همراه خود iOS 5 را نیز دارد که آخرین نسخه ی سیستم عامل موبایل این شرکت است. این سیستم عامل یک سری کامل از مشخصات جدید شامل iCloud را در اختیار شما قرار می دهد. با ارائه کردن پشتیبانی بر پایه ی cloud، شما را از به روز بودن همیشگی دفتر تلفن ، تقویم و فایل های موجود در ITune خود مطمئن می کند. سینک کردن این گوشی توسط برنامه ی iCloud به سادگی امکان پذیر است.
ویژگی بعدی، iMessage است. سرویس پیغام فوری مجانی APPLE که امکان برقراری ارتباط مجانی بین محصولات خود با سیستم عامل
برتری ایران مقابل انگلیس در مسابقات جهانی ربوکاپ هلند
تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دوره اول مسابقات لیگ روبات انسان نما در مقابل تیم دانشگاه انگلستان به برتری دست یافت.
به گزارش خبرنگار مهر، در دور اول مسابقات لیگ روبات انسان نما مسابقات جهانی ربوکاپ تیم ایران در حالی که اوایل بازی 1-0 از حریف عقب بود، با تغییر تاکتیک و اعمال تغییراتی در روند بازی، نتیجه را در نیمه نخست 1-1 به پایان رساند.
در نیمه دوم تیم دانشگاهی انگلستان در برابر تیم MRL دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بازی را با نتیجه 3-1 به تیم ایرانی واگذار کرد.
وقتي در سال 2010، "ويروس استاکسنت" "Stuxnet" به "تاسيسات هستهاي ايران" در "نطنز" حمله کرد، بسياري از مقامات آمريکايي اذعان کردند که اين حمله ويروسي با دستور مستقيم باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا صورت گرفت. در همان زمان برخي از مقامات بلندپايه اطلاعاتي و تحليلگران مستقل امريکايي در دانشگاه کلمبيا از اين اقدام باراک اوباما بسيار خشمگين شده و هشدار دادند اين قبيل اقدامات سايبري عليه کشوري مانند ايران ميتواند واکنشهاي شديدتري از طرف ايران به همراه داشته باشد.
در حالي که مقامات ايران بارها اعلام کردهاند اين کشور به قوانين بينالمللي احترام گذاشته و مخالف هدف قرار دادن موسسات مالي و اقتصادي ديگر کشورها با حملات سايبري هستند، اما مدتي است مقامات آمريکايي حملات سايبري به بخش انرژي و وبسايتهاي برخي از بانکها و موسسات مالي اين کشور را به هکرهاي ايراني نسبت ميدهند.
به گزارش رويترز، البته اين ادعاهاي مقامات آمريکايي چندان بيمورد هم نيست. اين خبرگزاري ادعا ميکند شکي نيست که حملات اخير هکرها به بخش انرژي و برخي از بانکهاي آمريکايي از داخل ايران انجام شده است، اما احتمال ميرود حملات هکرهاي ايراني از سوي شهروندان وطنپرست اين کشور انجام شده باشد.
به گزارش والاستريتژورنال؛ ايرانيها در آخرين سري از حملات سايبري خود، سعي کردند به شبکههاي شرکتهاي بخش انرژي آمريکا نفوذ کرده و اطلاعاتي براي ايجاد اختلال يا نابود کردن آنها بدست بياورند. همچنين مقامات آمريکايي هکرهاي ايراني را متهم به پاک کردن هزاران هارد بزرگترين شرکت نفتي جهان، يعني Saudi Armaco در آگوست سال 2012 کردند.
روزنامه وال استریت ژورنال با استناد به مقامات رسمی آمریکا هکرهای ایرانی را متهم کرد که با دستیابی به نرمافزارهای جدید کوشیدهاند که انتقال انرژی در خطوط گاز و نفت در آمریکا را مختل کنند .
یک مقام سابق آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است که اختلال در کار شبکه انرژی "میتواند سبب نگرانی مردم آمریکا" شود. در گزارش وال استریت ژورنال آمده است که حملات سایبری هکرهای چینی معمولاَ متوجه سرقت اطلاعات و جاسوسی اقتصادی است، اما "حملات سایبری" هکرهای ایرانی بسیار خطرناک بوده، زیرا هدف آنان "آسیبرسانی و اخلالگری" است.
گرچه هنوز جزئیات این حملات مخفی نگاه داشته میشود، اما روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از متخصصان نوشت که مشابهتهای زیادی میان حملات اخیر و حمله به "شرکت نفت آرامکو" متعلق به عربستان سعودی وجود دارد که در جریان آن دستکم ۳۰ هزار کامپیوتر در ماه مه ۲۰۱۲ از کار افتادند.
جمیز لوئیس، کارشناس امنیت سایبری که به عنوان مشاور، اغلب با دولت آمریکا نیز همکاری میکند گفت: «این حملات به مرحله خطرناکی رسیده است. ما تنها میتوانیم واکنش نشان دهیم. ما در آستانه ورود به یک جنگ سایبری هستیم.
لئون پانهتا، وزیر سابق دفاع آمریکا در اکتبر سال گذشته از تهدیدات پنهان ایران سخن گفته بود. وی بی آنکه نامی از ایران ببرد درباره حمله به شرکت آرامکو به هکرها هشدار داده بود. در این گزارش آمده است که دولت اوباما حملات سایبری به شرکتهای انرژی را بیانگر بیاعتنایی ایران به هشدار مکرر این کشور تلقی میکند.
یک مقام آمریکایی تصریح کرد که چینیها در پی سرقت اطلاعات نظامی و اقتصادی هستند، اما حملات سایبری ایران به منظور آسیبرسانی صورت میگیرد، بدین دلیل توجه و احتیاط بیشتری را طلب میکند
به گزارش پايگاه تحليلي Motherjones، ماه مي، ماه بدي براي امنيت سايبري آمريکا بود. اين هفته واشنگتنپست، گزارش کرد جاسوسهاي سايبري چيني چندين برنامه تسليحاتي آمريکا از جمله هواپيماي جنگنده F-35، برنامههاي نظامي موشکهاي بالستيک و ناو نيروي دريايي را هک کردند.
ابتدا اوباما با اذعان به ضعف دفاعي سايبري آمريکا، چين را متهم به نفوذ به شبکههاي نظامي و دولتي اين کشور کرد.
سپس مقامات آمريکايي ادعا کردند هکرهاي ايراني نيز توانستهاند وارد شبکه شرکتهاي بخش انرژي آمريکا شوند.
اين ادعاي مقامات آمريکايي نشان ميدهد که قدرت سايبري ايران بيش از پيش افزايش يافته و حال ميتوان ايران را در کنار کشورهايي مانند چين و روسيه، در ليست ارتشهاي قدرتمند سايبري جهان قرار داد.
اما سوالي که مطرح ميشود اين است هکرهاي کدام کشور خطرناکتر هستند؟ ايران يا چين؟
زمان لازم برای باز شدن صفحات وب از دغدغههای اصلی صاحبان وبسایتها است. این مقاله را بخوانید تا با ده روش موثر در ارائه سریعتر صفحات آشنا شوید.
زمان لازم برای باز شدن صفحات وب از دغدغه های اصلی صاحبان وب سایت ها است. این مقاله را بخوانید تا با ده روش موثر در ارائه سریعتر صفحات آشنا شوید.
1 – استفاده از scriptهای خارجی:
اگر می خواهید از دستورهای script در صفحات مختلف وب سایت خود استفاده می کنید، بهترین ترفند استفاده از script های خارجی است. این بدان معنی است که دستورات javascript از منابع دیگری لود شود.
مثلا:
این راه کمک می کند تا مرورگر script را ذخیره (cache) کند و بارها و بارها آن را بخواند.
2- کاهش درخواست های HTTP
فرض کنید لود هر آیتم به روی وب سایت شما حدود دو دهم ثانیه زمان بگیرد. پس اگر سایت شما بطور همزمان 10 عکس رو لود کند، صرف نظر از این که آیتم ها ، استایل شیت، عکس، یا اسکریب باشند زمانی حدود دو ثانیه طول خواهد شد. بنابراین باید تلاش کنید تا از این درخواست های HTTP کاسته شود.
مثلا در بخش فوتر سایت که سهم عکس زیاد است باید با استفاده از روش هایی مثل imagemap بخش زیادی از درخواست های HTTP را کم کنید.
3- به سایت های دیگر وابسته نباشید
اگر به سایت های دیگر وابسته هستید مطمئن باشید که سرعت لود صفحات شما زیاد می شود. اگر وب سایت شما از مولفه های مختلفی تشکیل شده که از روی سایت های دیگر اجرا می شود حتما سرعت لود صفحات کم خواهد شد چون ممکن است سرورهایی که به آن وابسته اید، درخواست های HTTP زیادی داشته باشند.
4- بهینه سازی عکس ها
همیشه از گزینه save for web برای کم کردن حجم عکس های وب استفاده کنید. این گزینه را می توانید در برنامه هایی مانند فتوشاپ ببینید.[مروری بر گرافیک وب - 1]
5- فاصله اضافی را حذف کنید
منظور از فاصله اضافی در اینجا فاصله های بلااستفاده ای است که مابین کدهای صفحه وجود دارد. حذف کردن تب ها و فاصله های اضافی از کدها یعنی کم کردن بایت های اضافی که کاربردی ندارند. حتما این کار را انجام دهید و ببیند که چقدر در زمان لود صفحه شما موثر خواهد بود.
6- استفاده از CSS و بهینه کردن CSS
CSS می تواند مهم ترین تاثیر را در زمان لود صفحات داشته باشد. مرورگر می تواند تمامی فرمت ها و استایل های صفحات شما را ذخیره کند و بارها و بارها آنها را نخواند. در ضمن مطمئن شوید که CSS ای تر و تمیز و مرتب دارید. می توان از www.cleancss.com استفاده کرد تا بخش های شبیه به هم را ادغام، کدهای بی استفاده را شناسایی و فواصل اضافی از بین کدهای شما را حذف کند.
اما اگر یک (/) به انتهای آدرس اضافه شود ( http://archive.khatekhalagh.com/Catagories/2) آنگاه سرور دقیقا می داند چه چیزی مورد درخواست کاربر بوده و در کاهش زمان لود بسیار موثر است.
8- کدام فرمت عکس استفاده شود؟
شما باید از دو فرمت GIF و PNG برای عکس های خود استفاده کنید. فرمت GIF بیشتر در مواردی که از رنگ تخت استفاده شده کاربرد دارد مانند لوگوها و دگمه ها.
PNG نیز مانند GIF فرمت ساده ای است که از تعداد رنگ های بیشتری پشتیبانی می کند. JPEG فرمتی است که بیشتر مناسب عکاس ها و عکس هایی است که می خواهند رنگ واقعی داشته باشند.
9- از تگ های عرض و ارتفاع غافل نشوید
تگ های عرض و ارتفاع برای عکس ها بسیار مهم است. این تگ ها برای مرورگر مشخص می کند که چه فضایی از صفحه به عکس اختصاص دارد و از ابتدا تا زمان لود کامل فضای کافی برای عکس را کنار می گذارد و با سرعت بیشتری می تواند سایر عناصر صفحه را لود کند. بنابراین هرگز از این تگ گذاری غافل نشوید.
10- استفاده از Cache هم از مواردی است که می تواند در لود سریعتر صفحات کمک زیادی بکند
سایت تخصصی بنچ مارک و تست سخت افزار TomsHardware چند ماه یک بار به بررسی تخصصی مرورگرها میپردازد. تا کنون ۴ بار چنین مقایسه ای انجام شده است. نام این مجموعه تست Web Browser Grand Prix یا به اختصار WBGP انتخاب شده که به معنی مسابقه ی اسب دوانی مرورگرهای وب میباشد. تامز هاردور برای بار پنجم این مقایسه را انجام داده و نتایج آن را برای مطالعه ی علاقه مندان آماده کرده ایم.
نسخه های جدید عرضه شده که در WBGP4 وجود نداشت شامل سه مورد زیر است:
Google Chrome 12
Opera 11.50
Firefox 5
در مسابقه ی قبلی، مرورگر مایکروسافت یعنی Internet Explorer 9 جام رتبه ی اول را دریافت کرد، حال گوگل کروم و موزیلا فایرفاکس و همچنین اپرا بار دیگر با نسخه های جدید به میدان می آیند تا بتوانند رتبه ی اول را به دست آورند. Mozilla با عرضه ی سریع تر نسخه های جدید خود با گوگل رقابت میکند. اکنون نسخه ی پنجم Firefox عرضه شده است اما آیا عرضه ی نسخه های جدید موزیلا مثل گوگل کروم همراه تغییرات و ابتکارات بزرگ است یا نه؟ از طرف دیگر آیا موزیلا میتواند بر IE میکروسافت غلبه کند ؟ سوال دیگر این است که دو مرورگر بسیار سریع Opera و Chrome مثل سال ۲۰۱۰ باز هم میتوانند برنده ی هر دو جایزه ی کارایی و سرعت شوند؟
مجموعه ی تست خود را آماده کردیم تا بار دیگر مقایسه کنیم، البته دو مورد از تست ها را حذف کردیم، بنچ مارک جاوا اسکریپت Google V8 JavaScript Benchmark و تست GUIMARK2 HTML5 Vector Charting test که برای بررسی سرعت مرتب سازی و جدول کردن وکتور به کار میرفت، حذف شده است. تست جدید اجرای جاوا اسکریپت با نام JSGameBench که توسط Facebook عرضه شده است را اضافه کرده ایم. همچنین بررسی مقدار مصرف باتری و تست قابلیت اطمینان و پایداری نیز در WBGP5 صورت میگیرد.
عرضه ی نسخه ی ۵ موزیلا آن قدر سریع است که برخی به شدت از آن انتقاد کرده اند. عده ای میگویند شاید بهتر بود نام این نسخه ۴٫۱ یا ۴٫۲ و حتی ۴٫۰۲ گذاشته میشد!!! نه نسخه ی ۵ و علت این موضوع همان طور که میدانید تفاوت بسیار کم ظاهر نسخه های ۴ و ۵ است. علت دیگر انتقادات این است که چرا موزیلا از سبک گوگل در عرضه ی سریع نسخه های بعدی تقلید کرده است؟ علت اصلی معروفیت موزیلا این است که قابلیت اطمینان و پایداری بالایی داشته و کمپانی های زیادی آن را انتخاب کرده اند. طرفداران موزیلا بر این باورند که عرضه ی سریع نسخه های جدید بی مورد است و باعث کاهش محبوبیت موزیلا میشود.
مایکروسافت با اعلام این خبر که استفاده از قابلیت های WebGL مضر است، مزاحم موزیلا و گوگل شده است، این کمپانی در مرورگر بعدی خود IE 10 نیز از قابلیت های WebGL استفاده نکرده است. عده ای از متخصصین نیز از ادعای میکروسافت حمایت کرده اند.
اما از این مسائل بگذریم و سراغ شرکت کنندگان در مسابقه ی پنجم اسب دوانی مرورگرها WBGP5 برویم.
سریعا پای اسب ها را به زمین کوبیدیم و حرکت کردیم و تست ها را انجام دادیم. ما فرض کردیم که خوانندگان نسبت به ۵ مرورگر برتر آگاهی دارند و آن ها را معرفی نکردیم. به هر حال این ۵ مرورگر، امروز خیلی معروف هستند و با آن آشنایی دارید ولی لینک دانلود آخرین نسخه های عرضه شده را در ادامه آورده ایم تا در صورت نیاز با آن ها آشنا شوید.
افراد و شرکت های مختلفی با وب سایت های خود قصد دارند تا در تجارت آنلاین موفق باشند و یکی از روش های تجارت آنلاین موفق بدون شک بالا بردن تعداد بازدیدکنندگان است. در واقع اگر سایت شما بهترین اجناس و یا خدمات را ارائه دهد اما بازدیدکننده کافی نداشته باشد بی شک طعم شکست را خواهید چشید.
در واقع حتی میتوان این گونه عنوان کرد که زیبایی ظاهری و طراحی مناسب هیچ وقت به اندازه بهینه سازی مناسب سایت برای موتورهای جستجو اهمیت ندارد. جالب است در ادامه به نکات زیر توجه کنید.
• اغلب کاربران ، موتورهای جستجوگر و اغلب گوگل را ابزار اصلی خود برای یافتن سایت ها اعلام میکنند.
• بیشتر کاربران هر روز حداقل یک بار در موتورهای جستجو فعالیت میکنند.
• درصد بالایی از ترافیک در اینترنت را موتورهای جستجو مصرف میکنند.
در حال حاضر موتورهای گوگل و یاهو پرطرفدارترین سایت های جستجو در اینترنت هستند. کار اصلی وب سایت گوگل جستجو است و یاهو نیز بر روی امر جستجو تمرکز فراوانی کرده است.
در واقع موتورهای جستجوگر ابزاری مناسب هستند که به یاری و کمک خریداران و جویندگان محصولات می شتابند. اما در عین حال آمار نشان میدهد که که اغلب کاربران ده رتبه اول نتایج جستجو را مورد توجه قرار میدهند و به سایت هایی که جزو ده رتبه اول نتایج جستجو هستند مراجعه میکنند.
یکی دیگر از مسائلی که اهمیت موتورهای جستجو را مشخص میکند نوع و رفتار بینندگانی است که از طریق موتورهای جستجو به سایت شما راهنمایی میشوند. وقتی شخصی در موتورهای جستجو به دنبال محصول و یا خدمات خود میگردد ، نشان دهنده این مسئله است که شخص به صورت جدی به دنبال سرویس مورد نظر خود است. در واقع جستجو کنندگان در موتورهای جستجو مشتریان بالغوه ای هستند.
حال با تمام این توضیحات واضح است که اگر وب سایت شما در رتبه های بالا قرار ندارد بخش عمده ای از مخاطبین خود را از دست میدهد. با توجه به استفاده میلیونی کاربران اینترنتی در طول هر روز ، حضور بهتر و قرارگیری در رتبه بالای موتورهای جستجو راه حلی منطقی و در عین حال مقرون به صرفه برای بازاریابی آنلاین است. اما در عین حال در میان هزاران موتور جستجوگر در اینترنت تنها تعداد محدودی از آنها دارای اعتبار و محبوبیت هستند.
طبق آمار بیشترین سهم در میان جستجوگرهای اینترنت وب سایت گوگل است و پس از آن سایت هایی مانند یاهو ، بینگ ، ای.او.ال و ... قرار دارند.
با همه این اوصاف نتیجه میگیریم که کسب رتبه بالا در موتورهای جستجوگر به معنی کسب بازدیدکننده بیشتر و بنابراین فروش بیشتر است. در واقع اگر شما آنجا نباشید مطمئن باشید که رقبای کاری شما آنجا خواهند بود. در واقع رقبای ما هر چه بیشتر مشتری جذب میکنند و شما هر روز در بازار کار بیشتر عقب خواهید افتاد.
پس نتیجه میگیریم که بهتر است سایت خود را اصطلاحا برای موتورهای جستجوگر بهینه یا سئو نمایید تا در موتورهای جستجوگر در مورد کلمات مورد نظر شما در رتبه های بالاتری قرار گیرد. یکی از مسائلی که در سئو سایت مهم است استفاده از کدهای مناسب در طراحی وب سایت است اما مسائل بسیار زیاد دیگری نیز در این مسئله دخیل هستند و بهینه سازی مناسب وب سایت مجموعه ای از ترفندهای پیچیده است. متخصصان بسیاری در تلاش هستند تا بتوانند الگوریتم و روش های رتبه بندی موتورهای جستجو را شتاسایی کنند و در نتیجه بتوانند رتبه وب سایت خود را بالا ببرند.
در کل میتوان نتایج زیر را در مورد اهمیت بهینه سازی وب سایت در موتورهای جستجوگر عنوان کرد
• موتورهای جستجوگر ابزاری برای کمک به کاربران در پیدا کردن اطلاعات در اینترنت هستند.
• برای پیدا کردن اطلاعات در اینترنت بهترین روش استفاده از موتورهای جستجوگر است.
• بسیاری از کاربران بر این عقیده هستند که در نتایج اول جست و جو در موتورهای جستجوگر میتوانند خواسته های خود را پیدا کنند.
• امروزه کسب و کار آنلاین به صورت مستقیم با مسئله رتبه بندی وب سایت در موتورهای جستجوگر ارتباط دارد و بنابراین تمامی سایت ها برای کسب رتبه بالاتر تلاش میکنند.
برای بالا بردن رتبه سایت در موتورهای جستجو و در نتیجه افزایش تعداد و کیفیت بازدیدکنندگان یک سایت در نتایج جستجو و بدست آوردن ترافیک هدفمند این مقاله می تواند به شما کمک کند.
اینترنت و حضور در آن
از سال ۱۹۹٢ يك منبع بسيار مهم ديگر به منابع اطلاعاتي اضافه شد و آن شبكه جهاني وب (World Wide Web) یا همان اینترنت است. به جز کاربرد در زمینه اطلاع رسانی اینترنت کاربردهای بیشمار و غیر قابل تصوری در تجارت و سایر زمینه های زندگی نیز پیدا کرده است. به بیان دیگر امروزه در هر زمینه ای که بتوان تصور کرد، اینترنت یک ابزار موثر و توانمند به حساب می آید. حضور در اینترنت حقیقتا باید بخشی از بازاریابی شما باشد.
علت پیدایش موتورهای جستجو
با وجود حجم روز افزون طراحی و راه اندازی سایت های وب مختلف، نیاز به دستیابی به مرکزی برای شناسایی این پایگاه ها برای استفاده بهتر و بیشتر کاربران وب، امر مهمی به شمار آمد. از آنجا که سایت ها و مطالبی که در وب منتشر می شوند، توسط هیچ مرکز رسمی بین المللی مسئول در اینترنت اعلام نمی شود تنها راه پیدا کردن یک موضوع، اطلاع داشتن دقیق از آدرس آن سایت به نظر می رسد.
موتور های جستجو برای سهولت دسترسی کاربران به مطالب موجود در سایت های وب راه اندازی شده اند. در واقع بدون نیاز به موتور های جستجو قادر نخواهیم بود تا از به روز رسانی های سایت های وب اطلاع کسب کنیم و نیازهای تحقیقاتی و آموزشی و تجاری و خبری و ... خود را پوشش دهیم.
مهمترین توانایی موتورهای جستجو جذب مخاطبان واقعی سایت است. مخاطبان وبگرد و سرگردان معمولا ارزش چندانی ندارند.
کتابی که در این بخش قرار گرفته است،کتابی جامع و بسیار کامل به زبان فارسی برای کاربران مبتدی و نیمه حرفه ای این زبان می باشد. این کتاب که بر روی محیط برنامه نویسی Visual C# 2005 تمرکز دارد، به وسیله جناب آقای محمد هاشمیان و در 950 صفحه گرد آوری شده است.
شرکت گوگل در اقدامی تحسینبرانگیز، سالروز تولد خواجه نصیرالدین طوسی، دانشمند پرآوازه ایرانی را پاس داشت.
در ۸۱۲مین سالگرد تولد این فیلسوف، ریاضیدان، دانشمند، فقیه، متکلم، ستارهشناس، پزشک و فیزیکدان صاحبنام، صفحه اصلی گوگل در کشورهای عربی تغییر کرده است.
در این لوگوی مناسبتی، خواجه نصیر در حال انجام تحقیقات علمی و در کنار برخی ابزارها و دستگاههای مربوط به علم نجوم و ریاضیات به تصویر کشیده شده است.
خواجه نصیرالدین طوسی ملقب به محقق طوسی، استاد بشر و عقل حادی عشر، در ۱۸ فوریه سال ۱۲۰۱ در طوس به دنیا آمد.
هر چند وی یک شخصیت ایرانی است ولی به نظر میرسد گوگل صفحه اصلی خود در ایران را تغییر نداده است.