ترکیب این حس مادرانه با ابتکاری که ادل داشت باعث شد تا از میلا در وضعیت های مختلف در حالت خواب عکس بگیرد و با نقاشی هایی زیبا رویاهای کودکش را به تصویر بکشد. ادل این مجموعه را وقتی فرزندم خواب میبیند نامید.
مردم اغلب بی انصاف، بی منطق و خود محورند، ولی آنان را ببخش .
اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند، ولی مهربان باش .
اگر موفق باشی دوستان دروغین ودشمنان حقیقی خواهی یافت، ولی موفق باش.
اگر شریف ودرستکار باشی فریبت می دهند، ولی شریف و درستکار باش .
آنچه را در طول سالیان سال بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند، ولی سازنده باش
اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند، ولی شادمان باش .
نیکی های درونت را فراموش می کنند،ولی نیکوکار باش .
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد،
ودر نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان "تو و خداوند” است نه میان تو و مردم .
وقتي در سال 2010، "ويروس استاکسنت" "Stuxnet" به "تاسيسات هستهاي ايران" در "نطنز" حمله کرد، بسياري از مقامات آمريکايي اذعان کردند که اين حمله ويروسي با دستور مستقيم باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا صورت گرفت. در همان زمان برخي از مقامات بلندپايه اطلاعاتي و تحليلگران مستقل امريکايي در دانشگاه کلمبيا از اين اقدام باراک اوباما بسيار خشمگين شده و هشدار دادند اين قبيل اقدامات سايبري عليه کشوري مانند ايران ميتواند واکنشهاي شديدتري از طرف ايران به همراه داشته باشد.
در حالي که مقامات ايران بارها اعلام کردهاند اين کشور به قوانين بينالمللي احترام گذاشته و مخالف هدف قرار دادن موسسات مالي و اقتصادي ديگر کشورها با حملات سايبري هستند، اما مدتي است مقامات آمريکايي حملات سايبري به بخش انرژي و وبسايتهاي برخي از بانکها و موسسات مالي اين کشور را به هکرهاي ايراني نسبت ميدهند.
به گزارش رويترز، البته اين ادعاهاي مقامات آمريکايي چندان بيمورد هم نيست. اين خبرگزاري ادعا ميکند شکي نيست که حملات اخير هکرها به بخش انرژي و برخي از بانکهاي آمريکايي از داخل ايران انجام شده است، اما احتمال ميرود حملات هکرهاي ايراني از سوي شهروندان وطنپرست اين کشور انجام شده باشد.
به گزارش والاستريتژورنال؛ ايرانيها در آخرين سري از حملات سايبري خود، سعي کردند به شبکههاي شرکتهاي بخش انرژي آمريکا نفوذ کرده و اطلاعاتي براي ايجاد اختلال يا نابود کردن آنها بدست بياورند. همچنين مقامات آمريکايي هکرهاي ايراني را متهم به پاک کردن هزاران هارد بزرگترين شرکت نفتي جهان، يعني Saudi Armaco در آگوست سال 2012 کردند.
روزنامه وال استریت ژورنال با استناد به مقامات رسمی آمریکا هکرهای ایرانی را متهم کرد که با دستیابی به نرمافزارهای جدید کوشیدهاند که انتقال انرژی در خطوط گاز و نفت در آمریکا را مختل کنند .
یک مقام سابق آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است که اختلال در کار شبکه انرژی "میتواند سبب نگرانی مردم آمریکا" شود. در گزارش وال استریت ژورنال آمده است که حملات سایبری هکرهای چینی معمولاَ متوجه سرقت اطلاعات و جاسوسی اقتصادی است، اما "حملات سایبری" هکرهای ایرانی بسیار خطرناک بوده، زیرا هدف آنان "آسیبرسانی و اخلالگری" است.
گرچه هنوز جزئیات این حملات مخفی نگاه داشته میشود، اما روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از متخصصان نوشت که مشابهتهای زیادی میان حملات اخیر و حمله به "شرکت نفت آرامکو" متعلق به عربستان سعودی وجود دارد که در جریان آن دستکم ۳۰ هزار کامپیوتر در ماه مه ۲۰۱۲ از کار افتادند.
جمیز لوئیس، کارشناس امنیت سایبری که به عنوان مشاور، اغلب با دولت آمریکا نیز همکاری میکند گفت: «این حملات به مرحله خطرناکی رسیده است. ما تنها میتوانیم واکنش نشان دهیم. ما در آستانه ورود به یک جنگ سایبری هستیم.
لئون پانهتا، وزیر سابق دفاع آمریکا در اکتبر سال گذشته از تهدیدات پنهان ایران سخن گفته بود. وی بی آنکه نامی از ایران ببرد درباره حمله به شرکت آرامکو به هکرها هشدار داده بود. در این گزارش آمده است که دولت اوباما حملات سایبری به شرکتهای انرژی را بیانگر بیاعتنایی ایران به هشدار مکرر این کشور تلقی میکند.
یک مقام آمریکایی تصریح کرد که چینیها در پی سرقت اطلاعات نظامی و اقتصادی هستند، اما حملات سایبری ایران به منظور آسیبرسانی صورت میگیرد، بدین دلیل توجه و احتیاط بیشتری را طلب میکند
به گزارش پايگاه تحليلي Motherjones، ماه مي، ماه بدي براي امنيت سايبري آمريکا بود. اين هفته واشنگتنپست، گزارش کرد جاسوسهاي سايبري چيني چندين برنامه تسليحاتي آمريکا از جمله هواپيماي جنگنده F-35، برنامههاي نظامي موشکهاي بالستيک و ناو نيروي دريايي را هک کردند.
ابتدا اوباما با اذعان به ضعف دفاعي سايبري آمريکا، چين را متهم به نفوذ به شبکههاي نظامي و دولتي اين کشور کرد.
سپس مقامات آمريکايي ادعا کردند هکرهاي ايراني نيز توانستهاند وارد شبکه شرکتهاي بخش انرژي آمريکا شوند.
اين ادعاي مقامات آمريکايي نشان ميدهد که قدرت سايبري ايران بيش از پيش افزايش يافته و حال ميتوان ايران را در کنار کشورهايي مانند چين و روسيه، در ليست ارتشهاي قدرتمند سايبري جهان قرار داد.
اما سوالي که مطرح ميشود اين است هکرهاي کدام کشور خطرناکتر هستند؟ ايران يا چين؟
زمان لازم برای باز شدن صفحات وب از دغدغههای اصلی صاحبان وبسایتها است. این مقاله را بخوانید تا با ده روش موثر در ارائه سریعتر صفحات آشنا شوید.
زمان لازم برای باز شدن صفحات وب از دغدغه های اصلی صاحبان وب سایت ها است. این مقاله را بخوانید تا با ده روش موثر در ارائه سریعتر صفحات آشنا شوید.
1 – استفاده از scriptهای خارجی:
اگر می خواهید از دستورهای script در صفحات مختلف وب سایت خود استفاده می کنید، بهترین ترفند استفاده از script های خارجی است. این بدان معنی است که دستورات javascript از منابع دیگری لود شود.
مثلا:
این راه کمک می کند تا مرورگر script را ذخیره (cache) کند و بارها و بارها آن را بخواند.
2- کاهش درخواست های HTTP
فرض کنید لود هر آیتم به روی وب سایت شما حدود دو دهم ثانیه زمان بگیرد. پس اگر سایت شما بطور همزمان 10 عکس رو لود کند، صرف نظر از این که آیتم ها ، استایل شیت، عکس، یا اسکریب باشند زمانی حدود دو ثانیه طول خواهد شد. بنابراین باید تلاش کنید تا از این درخواست های HTTP کاسته شود.
مثلا در بخش فوتر سایت که سهم عکس زیاد است باید با استفاده از روش هایی مثل imagemap بخش زیادی از درخواست های HTTP را کم کنید.
3- به سایت های دیگر وابسته نباشید
اگر به سایت های دیگر وابسته هستید مطمئن باشید که سرعت لود صفحات شما زیاد می شود. اگر وب سایت شما از مولفه های مختلفی تشکیل شده که از روی سایت های دیگر اجرا می شود حتما سرعت لود صفحات کم خواهد شد چون ممکن است سرورهایی که به آن وابسته اید، درخواست های HTTP زیادی داشته باشند.
4- بهینه سازی عکس ها
همیشه از گزینه save for web برای کم کردن حجم عکس های وب استفاده کنید. این گزینه را می توانید در برنامه هایی مانند فتوشاپ ببینید.[مروری بر گرافیک وب - 1]
5- فاصله اضافی را حذف کنید
منظور از فاصله اضافی در اینجا فاصله های بلااستفاده ای است که مابین کدهای صفحه وجود دارد. حذف کردن تب ها و فاصله های اضافی از کدها یعنی کم کردن بایت های اضافی که کاربردی ندارند. حتما این کار را انجام دهید و ببیند که چقدر در زمان لود صفحه شما موثر خواهد بود.
6- استفاده از CSS و بهینه کردن CSS
CSS می تواند مهم ترین تاثیر را در زمان لود صفحات داشته باشد. مرورگر می تواند تمامی فرمت ها و استایل های صفحات شما را ذخیره کند و بارها و بارها آنها را نخواند. در ضمن مطمئن شوید که CSS ای تر و تمیز و مرتب دارید. می توان از www.cleancss.com استفاده کرد تا بخش های شبیه به هم را ادغام، کدهای بی استفاده را شناسایی و فواصل اضافی از بین کدهای شما را حذف کند.
اما اگر یک (/) به انتهای آدرس اضافه شود ( http://archive.khatekhalagh.com/Catagories/2) آنگاه سرور دقیقا می داند چه چیزی مورد درخواست کاربر بوده و در کاهش زمان لود بسیار موثر است.
8- کدام فرمت عکس استفاده شود؟
شما باید از دو فرمت GIF و PNG برای عکس های خود استفاده کنید. فرمت GIF بیشتر در مواردی که از رنگ تخت استفاده شده کاربرد دارد مانند لوگوها و دگمه ها.
PNG نیز مانند GIF فرمت ساده ای است که از تعداد رنگ های بیشتری پشتیبانی می کند. JPEG فرمتی است که بیشتر مناسب عکاس ها و عکس هایی است که می خواهند رنگ واقعی داشته باشند.
9- از تگ های عرض و ارتفاع غافل نشوید
تگ های عرض و ارتفاع برای عکس ها بسیار مهم است. این تگ ها برای مرورگر مشخص می کند که چه فضایی از صفحه به عکس اختصاص دارد و از ابتدا تا زمان لود کامل فضای کافی برای عکس را کنار می گذارد و با سرعت بیشتری می تواند سایر عناصر صفحه را لود کند. بنابراین هرگز از این تگ گذاری غافل نشوید.
10- استفاده از Cache هم از مواردی است که می تواند در لود سریعتر صفحات کمک زیادی بکند
نامه بدون نقطه" یک رعیت در زمان ناصرالدین شاه به گزارش پارسینه، نوشته اي كه ذيلا از نظر خواننده گرامي مي گذرد نامه اي است كه مرحوم ميرزا محمد الويري به مرحوم احمدخان امير حسيني سيف الممالك فرمانده فوج قاهر خلج رقمي داشته كه شروع تا خاتمه نامه تمام از حروف بي نقطه الفبا انتخاب و در نوع خود از شاهكارهاي ادب زبان پارسي به شمار مي آيد. انگيزه نامه و موضوع آن قلت در آمد و كثرت عائله و تنگي معيشت بوده است. اين نامه در زمان ناصرالدين شاه بوده.
نامه :
سر سلسله امرا را كردگار احد، امر و عمر سرمد دهاد. دعا گو محمد ساوه ای در كلك و مداد ساحرم و در علم و سواد ماهر. ملك الملوك كلامم و معلم مسائل حلال و حرام. در كل ممالك محروسه اسم و رسم دارم. درهرعلم معلم و در هراصل موسسم .در كلك عماد دومم درعالم، درعلم وحكم مسلم كل امم سرسلسله اهل كمالم اما كوطالع كامكار و كو مرد كرم؟
دلمرده آلام دهرم. كوه كوه دردها در دل دارم. مدام در دام وام، و علي الدوام در ورطه آلام دهرم هر سحر و مسا در واهمه و وسواس كه مداح که گردم و كرا واسطه كار آرم كه مهامم را اصلاح دهد و دو سه ماهم آسوده دارد. مكرر داد كمال دادم و در هر مورد مدح معركه ها كردم. همه گوهر همه در، همه لاله همه گل، همه عطار روح همه سرور دل، اما لال را مكالمه و كررا سامعه و كور را مطالعه آمد. همه را طلا سوده در محك ادراك آورده احساس مس كردم و لامساس گو آمدم. اما علامه دهرم، ملولم و محسود و عوام كالحمار محمود و مسرور ... لا اله الا الله وحده وحده دلا در گله مسدود دار در همه حال كه كارهاي همه عكس مدعا آمد علاوه همه دردها و سرآمد كل معركه ها عروس مهر در آرامگاه حمل در آمد. عالم و عام لام و كرام، صالح و طالح، صادر و وارد، كودك و سالدار، گدا و مالدار، همه در اصلاح اهل و اولاد و هر كس هر هوس در معامله و سودا دارد آماده و اطعمه و هر سماط گرد آورده، حلوا و كاك، سركه و ساك، كره و عسل، سمك و حمل، گرمك و كاهو، دلمه و كوكو، امرود و آلو، الي كلم كدو، همه در راه، مكر دعاگو كه در كل محرومم و در حكم كاالمعدوم. اگر موهوم و معلول معدل سه صاع و دو درم ارده گردد حامد و مسرورم. مگر كرم سر كار اعلي كه سرالولد و سرالوالد در او طلوع كرده و دادرس آمده، درد ها دوا، وامها ادا و كامها روا گردد.
له طول عمر كطول المطر سواء له الدرهم، و كه المدر دهد مرد را كام دل كردگار همه عمر آسوده و كامكار دل آرا همه كار و كردار او ملك در سما مادح كار او طول الله عمره و دمره حاسده، هلك اعدانه، اعطه ماله، اصلح احواله و اسعد اولاده مدام السماء
در یک افسانهی قدیمی «پِرو» [1] یی از شهری حکایت میشود که همه در آن شاد بودند. ساکنان این شهر کارهای دلخواهشان را انجام میدادند و با هم خوب تا میکردند، به جز شهردار که غصه میخورد، چون هیچ حکمی نداشت که صادر کند. زندان خالی بود. از دادگاه هرگز استفاده نمیشد و دفتر اسناد رسمی هیچ سندی صادر نمیکرد، چون ارزش سخنان انسان بیشتر از کاغذی بود که روی آن نوشته شده باشد.
روزی شهردار چند کارگر از جای دوری آورد تا وسط میدان اصلی دهکده دیوار بکشند. تا یک هفته صدای چکش و اره به گوش میرسید.
در پایان هفته شهردار از همهی ساکنان دعوت کرد تا در مراسم افتتاح شرکت کنند. حصارها را با تشریفات مفصل برداشتند و یک چوبهی دار نمایان شد.
مردم از هم میپرسیدند که این چوبهی دار در آنجا چه میکند.
از ترسشان از آن به بعد برای حل و فصل همهی مواردی که قبلاً با قول و قرار متقابل انجام میشد، به دادگاه مراجعه میکردند و برای ثبت اسنادی که قبلاً صرفاً به زبان میآمد، به دفتر ثبت اسناد رسمی میرفتند. کمکم توجهشان به آنچه که شهردار «ترس از قانون» میگفت، جلب شد.
در افسانه آمده که هرگز از آن چوبهی دار استفاده نشد، اما وجود آن همه چیز را عوض کرد.
یه روز، شهردار یکی از شهرهای دنیا !!! تصمیم میگیره یه برج زیبا توشهرشون بسازه. برای این کار از سرتاسر دنیا از سه مهندس(یه مهندس چینی،یه مهندس آمریکایی و یه ایرانی) میخواد که بیان تا در مورد ساخت برجباهاشون صحبت کنه.
مهندس چینی میگه من این برج رو برات میسازم ولی قیمتش میشه 3 میلیون دلار.1 میلیون هزینه کارگر و تجهیزات، 1.5 میلیون هزینه مواد اولیه و 500 هزارهم دستمزد خودم.
شهردار با مهندس آمریکایی صبحت میکنه. مهندسآمریکایی میگه ساخت برج 5 میلیون هزینه داره؛ 2 میلیون کارگر و تجهیزات،2 میلیون مواد اولیه و 1 میلیون هم خودم میگیرم.
شهردار سراغ مهندس ایرانی میاد. مهندس میگه ساخت این برج 9 میلیون هزینه برمی داره!شهردار با تعجب میپرسه، چطور ممکنه 9 میلیون هزینه داشته باشه؟ مهندس میگه، 3 میلیون خودت برمیداری، 3 میلیون من برمیدارم، 3 میلیون هم میدیم به مهندس چینی که برج روبسازه!!
خبرگزاری برنا: از آنجا که ضریب هوشی انسان های معمولی بین ۸۵ تا ۱۱۵ است، فردی که ضریب هوشی ۲۵۰ داشته باشد، قطعا نابغه محسوب می شود.
ویلیام جیم سایدیس، باهوش ترین فرد تاریخ بود که توانست در یک سالگی بنویسد، در ۵ سالگی به ۵ زبان رایج دنیا صحبت کند و در ۱۱ سالگی استاد دانشگاه هاروارد شود.
سایدیس در سال ۱۸۹۸ در آمریکا به دنیا آمد و در سن ۴۶ سالگی نیز از دنیا رفت.
او توانایی خارق العاده ای در یادگیری ریاضیات و زبان داشت. اولین بار به خاطر رشد مغزی زود هنگام نامش بر سر زبان ها افتاد و بعدها به خاطر تمرکز بر روی ذهنش به شهرت رسید اما در نهایت خود را از انظار عمومی دور کرد و از ریاضیات هم دلزده شد ریاضیات نیز عقب کشید و با چندین نام مستعار مطلب می نوشت.
از دیگر ویژگی ها او این است که می توانست در ۱۸ ماهگی نیویورک تایمز بخواند و در ۸ سالگی به ۸ زبان صحبت کند. جالب اینکه بعدها خودش زبان دیگری را به وجود آورد که نامش را VENDERGOOD گذاشت.
ناگفته نماند، ضریب هوشی انسان های نابغه بین ۱۵۵ تا ۲۰۰ است ولی سایدس در این زمینه رکورد باهوش ترین های دنیا را شکسته است.
برای نمونه بد نیست بدانید که ضریب هوشی گالیله را ۱۸۰ تخمین می زنند و ضریب هوشی بیل گیتس بنیان گذار شرکت نرم افزاری مایکروسافت نیز ۱۶۰ است.
تقریبا همه ما این جمله را از پدر و مادر خود شنیده ایم که بهتر است بند و بساط بازی خود را جمع کرده و به پای درس و مشقمان برویم. در جایگاه مهم تحصیلات و اهمیت بالای آن شکی وجود ندارد. اما از سوی دیگر تحقیقات نیز نشان داده اند که بازی های کامپیوتری می توانند، سود های بسیاری را همراه خود داشته باشند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به مهمترین فواید بازی های کامپیوتری، نگاهی بندازیم.
نشریه فوربس، اسامی ۱۳خودروی ایمن جهان برای سال ۲۰۱۳ را منتشر کرد. طبق گزارش این نشریه، مصرف سوخت پایین در سال های اخیر به یکی از معیارهای اصلی خریداران خودرو تبدیل شده است. با این حال، ایمنی خودروها، همچنان اصلی ترین معیار برای خریداران خودرو است. طبق یک نظر سنجی انجام شده توسط مرکز ملی تحقیقات گزارش های مصرف کننده، ۶۵درصد از مردم شرکت کننده در این نظرسنجی، ایمنی را اصلی ترین گزینه در خرید خودرو می دانند.
به گزارش خط خلاق، اکثر خودروسازان علاقه زیادی به جذب مشتری از طریق نشان دادن تست تصادفات در تبلیغات خود دارند. دولت فدرال ایمنی بزرگراه های آمریکا (NHTSA)و موسسه بیمه ایمنی بزرگراه ها(IIHS)، مراحل تست خودروها را در این رتبه بندی تغییر دادند و پس از این تغییرات در سال گذشته مشخص شد که خودروهای لوکس فاقد این شرایط ایمنی هستند؛ شرایطی که در سال گذشته با تغییر آن، تصادفات از جلو و عقب خودروها نیز در نظر گرفته شد. (IIHS) این خودورها را بر اساس معیاری به نام "همپوشانی کوچک تصادفات" ایمن ترین خودروهای سال جاری میلادی می داند.